Terug naar overzicht

GROEI MEE

als Pedagogisch medewerker flexpool

voor onze locaties in Capelle aan den IJssel
uren en dagen in overleg

De baan
Wat Ilse, je toekomstige collega, je vertelt over deze baan: ‘Het is heel fijn om je eigen uren te bepalen! En de afwisseling in locaties, dagen en groepen geeft mij energie.’

Vanuit onze flexpool krijg je de kans om op verschillende locaties in Capelle aan den IJssel te werken, waarbij je veel ervaring opdoet en geniet van volop afwisseling. Bovendien heb je de vrijheid om je beschikbaarheid flexibel door te geven.

Wist je dat...
Werken in de flexpool goed te combineren is met je hobby, opleiding of gezin? Je op ontdekkingsreis gaat door onze organisatie en zo veel ervaring opdoet? Onze locaties heel goed bereikbaar zijn met zowel de auto, de fiets als met het OV? Wij een beetje humor erg waarderen? Wij eigen initiatief omarmen?

Een dag als pedagogisch flexpool medewerker: Je zit aan je ontbijt. Plots gaat de telefoon. Er is een collega ziek, kan jij invallen? Natuurlijk! Je wordt al blij als je aan het gelach van de kinderen denkt. Als onderdeel van een enthousiast team zorg jij ook vandaag voor een gezellige dag, waarbij een het creëren van een veilige en uitdagende omgeving het uitgangspunt is. Aan het einde van de dag kijken jij en je collega elkaar aan, moe maar voldaan: wat was dit een mooie dag!

Wat breng jij?

Je bruist van de ideeën! En je weet dit te vertalen naar leuke activiteiten. Een dag zonder activiteit, is een dag niet gewerkt. Je vindt het geweldig om kinderen een top dag te bezorgen. Uiteraard ben je in het bezit van een diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Of je volgt een relevante kindgerichte hbo-opleiding en hebt minimaal 50% van de studiepunten van de totale opleiding behaald, of een overgangsbewijs naar het vierde leerjaar. Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

Werken in de flexpool is erg afwisselend, regelmatig andere locaties, andere collega’s met wie je samenwerkt en veel verschillende kinderen. Iedere dag opnieuw de kans om te kijken waar de behoefte ligt en op welke manier jij bij kunt dragen aan de ontwikkeling van de kinderen en aan een ontzettend leuke invulling van de dag.
Tegelijkertijd maak je deel uit van iets groters: gro-up, waar we met 3000 collega's in verschillende specialismen het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Daarnaast bieden wij:

  • Een flexibel contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • Een salaris in schaal , afhankelijk van ervaring en opleiding, volgens de cao Kinderopvang, variërend van €2.385,- tot €3.192,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.
  • Ruimte om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie.
  • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.
  • Een bonus van €750,- wanneer je een nieuwe collega bij gro-up aanbrengt.
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.
  • Elk jaar een leuk teamuitje.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen zoals de City-Pier-City Loop samen met je collega's.
  • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Marinke, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures