Terug naar overzicht

Groei mee

Als pedagogisch medewerker flexpool

uren en dagen in overleg
Voor diverse locaties in de Hoeksche Waard en/of Dordrecht

Waarom kiezen voor de flexpool

 • Flexibiliteit: Jij gaat werken voor meerdere locaties en groepen op de dagen die jou het beste uitkomen. Het is dus goed te combineren met jouw hobby, studie of gezin.
 • Focus: Doordat je minder extra taken hebt (denk aan administratie en minder overleg) kun jij je echt op de kinderen focussen.
 • Jouw mening is belangrijk: Wat jij meeneemt van een locatie, kan heel waardevol zijn voor een andere locatie.
 • Ervaring opdoen: De flexpool is de perfecte plek om ervaring op te doen en erachter te komen welke opvangvorm en locatie het beste bij jou past.
 • Verder ontwikkelen: Vanuit de flexpool kun je heel makkelijk doorstromen naar een vaste rol op de buitenschoolse opvang of het kinderdagverblijf.

Wat je gaat doen
Als ‘vliegende kiep’ bezorg jij samen met de vaste collega’s de kinderen een onvergetelijke dag. Zo leer jij de ene dag aan de peuters om hun eigen boterham te smeren. De volgende dag vinden we je terug op de BSO verzonken in een wetenschappelijke opdracht. Daar waar jouw collega’s je nodig hebben spring je in! Je hebt een professionele houding en weet collega’s, ouders en kinderen te inspireren.

Handig om te weten
Je zal worden ingezet op beide locaties in de Hoeksche waard (Puttershoek en Westmaas) en op verschillende werksoorten (KDV, VSO, TSO en BSO)

De werktijden zijn afhankelijk van de werksoort en liggen tussen 07:00 uur en 18:30 uur. Bij een beschikbaarheid van drie dagen bieden wij een contract aan van 18 uur, bij een beschikbaarheid van vier dagen 20 uur en bij vijf dagen 25 uur. Alle uren die je daarnaast nog werkt krijg je apart uitbetaald. Ook krijg je een contract van 12 maanden die bij goed functioneren uiteraard verlengd wordt.

Wat breng jij?

Jouw flexibiliteit en enthousiasme maken jou een fijne collega en een echte aanvulling voor ons team. Wat breng jij nog meer mee?

 • Je vindt het leuk om met alle leeftijden en op verschillende groepen te werken.
 • Je bent betrokken bij zowel kinderen als ouders en collega’s.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.
 • Vanzelfsprekend is je diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Ben jij alleen gekwalificeerd om op de BSO aan de slag te gaan? Geen probleem, ook dan zoeken wij jou! Doe hier de diplomacheck!

Wat gro-up jou biedt

Jij springt iedere ochtend, nog voor de wekker, op van enthousiasme. Het is hard werken als flexpool medewerker. Maar je krijgt er een hoop voor terug. Wij bieden jou namelijk:

 • Een contract met vaste uren. Het aantal uur is helemaal afhankelijk van jouw wensen en je beschikbaarheid.
 • Een salaris in schaal 6 volgens cao Kinderopvang van €2.385,- tot €3.192,- bruto per maand bij 36 uur per week.
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie, zoals (interne) trainingen en opleidingen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Dat kan! Stel ze aan Melissa Darici, recruiter, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag in de oneven weken en donderdag via 06-22063083.

Groei je mee?

Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij onze organisatie. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een digitale kennismaking met leidinggevende Nathalie of Esther. Wanneer jullie allemaal enthousiast zijn volgt er afrondend een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures