Terug naar overzicht

Groei mee

Als pedagogisch medewerker flexpool

uren en dagen in overleg
Voor diverse locaties in de Hoeksche Waard en/of Dordrecht

Waarom kiezen voor de flexpool

 • Flexibiliteit: Jij gaat werken voor meerdere locaties en groepen op de dagen die jou het beste uitkomen. Het is dus goed te combineren met jouw hobby, studie of gezin.
 • Focus: Doordat je minder extra taken hebt (denk aan administratie en minder overleg) kun jij je echt op de kinderen focussen.
 • Jouw mening is belangrijk: Wat jij meeneemt van een locatie, kan heel waardevol zijn voor een andere locatie.
 • Ervaring opdoen: De flexpool is de perfecte plek om ervaring op te doen en erachter te komen welke opvangvorm en locatie het beste bij jou past.
 • Verder ontwikkelen: Vanuit de flexpool kun je heel makkelijk doorstromen naar een vaste rol op de buitenschoolse opvang of het kinderdagverblijf.

Wat je gaat doen
Als ‘vliegende kiep’ bezorg jij samen met de vaste collega’s de kinderen een onvergetelijke dag. Zo leer jij de ene dag aan de peuters om hun eigen boterham te smeren. De volgende dag vinden we je terug op de BSO verzonken in een wetenschappelijke opdracht. Daar waar jouw collega’s je nodig hebben spring je in! Je hebt een professionele houding en weet collega’s, ouders en kinderen te inspireren.

Handig om te weten
Je zal worden ingezet op beide locaties in de Hoeksche waard (Puttershoek en Westmaas) en op verschillende werksoorten (KDV, VSO, TSO en BSO)

De werktijden zijn afhankelijk van de werksoort en liggen tussen 07:00 uur en 18:30 uur. Bij een beschikbaarheid van drie dagen bieden wij een contract aan van 18 uur, bij een beschikbaarheid van vier dagen 20 uur en bij vijf dagen 25 uur. Alle uren die je daarnaast nog werkt krijg je apart uitbetaald. Ook krijg je een contract van 12 maanden die bij goed functioneren uiteraard verlengd wordt.

Wat breng jij?

Jouw flexibiliteit en enthousiasme maken jou een fijne collega en een echte aanvulling voor ons team. Wat breng jij nog meer mee?

 • Je vindt het leuk om met alle leeftijden en op verschillende groepen te werken.
 • Je bent betrokken bij zowel kinderen als ouders en collega’s.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.
 • Vanzelfsprekend is je diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Ben jij alleen gekwalificeerd om op de BSO aan de slag te gaan? Geen probleem, ook dan zoeken wij jou! Doe hier de diplomacheck!

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in ons team ben je tegelijk onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Salaris volgens cao Kinderopvang schaal 6: van € 2.489 tot € 3.421 per maand bij 36 uur per week.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
 • En dat is nog niet alles! We zetten graag je tijdelijke contract om naar een vast dienstverband als beide kanten tevreden zijn.
 • We stimuleren jouw groei en ontwikkeling met toegang tot een online portaal, de gro-up Academie. Hier kun je deelnemen aan diverse (interne) trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren.
 • Verder kun je genieten van 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Als klap op de vuurpijl belonen we je met een aantrekkelijke bonus van € 750,- als je een nieuwe collega bij gro-up introduceert. Sharing is caring!
 • We vinden teambuilding enorm belangrijk. Elk jaar organiseren we leuke teamuitjes en evenementen. 
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een fietsplan en collectieve verzekeringen om jouw werkervaring nog aangenamer te maken.

Wil je meer weten?

Dat kan! Stel ze aan Simone Laupman, recruiter, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag via 06-22063083.

Groei je mee?

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! Hierna volgt er een digitale kennismaking met leidinggevende Nathalie of Esther. Wanneer jullie allemaal enthousiast zijn volgt er afrondend een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures