Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als
pedagogisch medewerker BSO in combinatie met peuteropvang
op onze locatie Toverkunst in Ommoord  
13 tot 36 uur, dagen en uren in overleg

De baan
Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen maakt jouw baan iedere dag de moeite waard! In deze rol combineer je buitenschoolse opvang met de peuteropvang. Waarbij je 's morgens werkzaam bent op de peutergroep en 's middags op de BSO. 

Iedere dag zorg jij voor uitdagende activiteiten die verbonden zijn aan een specifiek thema. Je luistert en kijkt goed naar de behoeften van de kinderen en speelt hierop in.

Ben jij de pedagogisch medewerker die snel schakelt en barst van de energie? Weet je peuters uit te dagen en hiermee hun zelfstandigheid te vergroten? Ben je in staat kinderen een leuke tijd te bezorgen op onze BSO? Dan zoeken we jou! Liever alleen op de BSO of de peuteropvang aan de slag? Dat kan ook. Wij stellen jouw ideale baan graag met jou samen.

Wat breng jij?

  • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor vragen over de vacature kun contact zoeken met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag in de even weken en donderdag via 06-22063083.

Solliciteren

Een korte motivatie toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld! Vertel ons hierin waar je goed in bent en waarom jij een welkome aanvulling bent in ons team. Vertel je dit liever tijdens een eerste gesprek? Ook prima! Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures