Terug naar overzicht

Dit ga je doen

Voor de Tovertuin in Vleuten zijn wij per direct op zoek naar

Pedagogisch medewerkers BSO
20 tot 25 uur per week, dagen in overleg

Wist je dat…

  • wij staan te springen om jou te mogen verwelkomen.
  • het mogelijk is om het aantal uren uit te breiden door ook te werken op het KDV of PO.
  • wij de mogelijkheid kunnen bieden om een VVE-certificaat te behalen.
  • wij een ruim assortiment aan leerzame en leuke activiteiten aanbieden aan onze kinderen.

Dit is wat je doet

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en vertrouwde maar vooral uitdagende speel-leeromgeving. Jij zorgt iedere dag voor een warm welkom en weet ouders te boeien en te binden. Op de BSO geef jij een leuke en leerzame invulling aan de vrije tijd van kinderen. Je helpt kinderen zelfstandig en actief in het leven te staan. Van het inrichten van thema hoeken, beestjes zoeken met een vergrootglas tot levend Stratego.

Dit is waar je dat doet

Kindercentrum de Tovertuin bestaat uit kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang de Tovertuin. Ook bieden wij voorschoolse educatie (VE) aan op onze peuteropvang en hebben wij een KIDSclub speciaal voor de doelgroepkinderen van 8 tot 13 jaar. Hierdoor kunnen wij een aanbod creëren wat aansluit op de behoeftes van elk kind en dat is wat wij belangrijk vinden! Door de veelzijdigheid van verschillende werkvormen kunnen wij jou een leuke en uitdagende werkplek bieden!

Dit is wat je meebrengt

Dit is wat je meebrengt

Jij bent een ontdekker, nieuwsgierig naar alles wat in ontwikkeling is. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Ze hierbij helpen is je tweede natuur. Wat breng jij nog meer mee?

  • Je geeft kinderen de ruimte en daagt ze uit.
  • Je bent betrokken bij zowel kinderen als ouders en collega’s.
  • Vanzelfsprekend is je diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Wist je dat een diploma Onderwijsassistent hier ook onder valt? Check hier je diploma.

Wat gro-up jou biedt

Dit bieden wij jou

Je komt terecht in een team van collega’s die dagelijks vol met passie en plezier kinderen begeleiden en ondersteunen in hun ontwikkelingsmogelijkheden. We zijn een betrokken team van pedagogisch medewerker wat continue met elkaar in beweging is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ook bieden wij jou:

  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week..
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan en een collectieve ziektekosten- en autoverzekering.

Wil je eerst nog een paar vragen stellen?

Dan kan! Bel of app met Marinke van der Tang, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06-51304940.

Groei jij met ons mee?

Wij kijken uit naar jouw bijdrage en enthousiasme! Reageer direct online op deze vacature, of wees welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op de locatie om kennis te maken met de locatie(manager) en je toekomstige collega’s. Wij vertellen je graag meer over onze visie en werkwijze.

Even praktisch
Tijdens een kort telefonisch interview heb jij de gelegenheid om je wensen en beschikbaarheid met ons te delen. Na een positief gesprek met Evelien, de locatiemanager, volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures