Terug naar overzicht

Groei mee

 als pedagogisch medewerker BSO

voor 10 tot 24 uur per week


De baan
“O, zit dat zo!” Jij zorgt voor een dag vol ontdekkingen. Jij bent gek op leuke activiteiten en altijd wel te porren voor een uitdaging. Jij schudt in no time een activiteit uit je mouw waar kinderen van alle leeftijden blij van worden. Door jouw avontuurlijke programma’s worden de kinderen uitgedaagd om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Hier gebeurt het
Beleven! Verwonderen! Ontdekken! De BSO’s van onze organisatie zijn een belevenis voor ieder kind. De ontwikkeling van ieder kind centraal stellen. Hier staan wij voor. Op onze kinderopvang locaties werken wij samen aan een omgeving waar plezier, ‘doen’, bevlogenheid en pro-activiteit voorop staan. Samen met jou bouwen we aan de perfecte locaties. Onze pedagogisch medewerkers zijn professioneel en hebben een energieke uitstraling.

Wat breng jij?

Checklist

  • Jij stuitert van enthousiasme.
  • Je bent open, klantgericht en collegiaal.
  • Vanzelfsprekend is je diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt.
  • En -last but not least- je hebt plezier in wat je doet.

Heb jij alles kunnen afvinken? Dan willen wij graag jouw talent in huis halen!

Wat gro-up jou biedt

Wat maakt dit de ideale baan?
Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Want zonder plezier op de werkvloer kun je dat plezier ook niet overbrengen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een functie in de kinderopvang waarbij jij je energie en creativiteit kan omzetten in passende activiteiten voor de kinderen van de BSO.
  • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie, zoals (interne) trainingen en opleidingen.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van €2.385,- tot €3.192,- bruto per maand bij 36 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan en een collectieve ziektekosten- en autoverzekering.

Wil je eerst nog een paar vragen stellen?

Dat kan! Bel of app met Marinke van der Tang, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06-51304940.

Groei je mee?

Kom jij graag met een glimlach op je werk maar wil je met een nog grotere glimlach weer naar huis? Reageer dan direct online op deze vacature. Wij zullen daarna snel contact met je opnemen.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures