Terug naar overzicht
  • Plaats

De baan

Groei mee als
Pedagogisch medewerker BSO

op onze locatie De Kleibende in Rotterdam Hillegersberg  
Dagen en uren in overleg

De baan
Het is een stralende middag. Samen met je collega’s spreek jij alvast het activiteitenprogramma door. Je hebt aandacht voor de belevenissen van de kinderen en er wordt wat gegeten en gedronken. Vanmiddag heb je een sport- en spelmiddag georganiseerd. De kinderen vermaken zich de rest van de dag met de activiteiten en jij begeleid ze hierbij met veel enthousiasme en plezier.

BSO De Kleibende is een prachtige, rustige plek in een monumentaal pand aan de Bergsche plas. In de groene omgeving rondom de locatie is er voldoende ruimte voor sport en spel. Is het geen weer om buiten te zijn? Dan sporten en bewegen we in de overdekte speelzaal! Dit zijn de werktijden bij BSO De Kleibende: Maandag tot donderdag van 14.45 -18.30 uur en op vrijdag van 11.45 tot 18.30 uur.

Neem hier alvast een kijkje op de locatie.

 

Wat breng jij?

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op onze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.
Voor vragen ben je altijd welkom bij Simone Laupman, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06-22063083.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek met een locatiemanager op een van onze locaties. Bij een wederzijdse klik vindt er direct een arbeidsvoorwaarde gesprek plaats.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures