Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker BSO

op onze locaties in Rotterdam Prinsenland en Het Lage Land
voor 15 tot 29 uur per week

De baan
Het is een stralende middag. Samen met je collega’s spreek jij alvast het activiteitenprogramma door. Je hebt aandacht voor de belevenissen van de kinderen en speelt hierop in. Vanmiddag heb je een sport- en spelmiddag georganiseerd. De kinderen vermaken zich met de activiteiten en jij begeleid ze hierbij met veel enthousiasme en plezier. Met een grote lach op ieders gezicht sluiten jullie de dag af.
Kan je ook niet wachten om te beginnen op één van onze bso locaties in Rotterdam Oost? Klik dan hieronder op de naam van de locatie om te zien waar je kan komen te werken!

De volgende locaties hebben een plekje voor je vrij:

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking. Verder vragen wij:

  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma. Wist je dat de opleidingen sport- en bewegen en onderwijsassistent ook kwalificeren?
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto € 2.177,- tot € 2.964,- per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.
     

Wil je meer weten?

Op onze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.
Voor vragen ben je altijd welkom bij Simone Laupman, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06-22063083.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op onze BSO’s ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures