Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker BSO 

op onze locaties in Capelle aan den IJssel
voor 16 tot 25 uur per week

 

De baan

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen maakt jouw baan iedere dag de moeite waard! In deze rol combineer je buitenschoolse opvang met peuter- of kinderopvang. Waarbij je 's morgens werkzaam bent bij de baby's of peutergroep en 's middags op de BSO. 

Iedere dag zorg jij voor uitdagende activiteiten die verbonden zijn aan een specifiek thema. Je luistert en kijkt goed naar de behoeften van de kinderen en speelt hierop in.

Ben jij de pedagogisch medewerker die snel schakelt en barst van de energie? Weet je baby's en peuters uit te dagen en hiermee hun zelfstandigheid te vergroten? Ben je in staat kinderen een leuke tijd te bezorgen op onze BSO? Dan zoeken we jou!  

Klik op de naam van de locatie om te zien waar wij vacatures hebben:

 • BSO Wonderland (20 uur) op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. 
  'Wonderland is de BSO 
  voor het jongere kind tot 6 jaar in een gezellig lokaal in de Montessorischool in Capelle.'
   
 • BSO Neverland (25 uur) op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag. 
  'S
  peciaal voor de kinderen van 4 tot 8 jaar. Het voordeel van deze leeftijdsgerichte opvang is dat de kinderen worden uitgedaagd op hun eigen niveau. En samen met de kinderen bedenk je een maandelijks wisselend activiteitenaanbod. Van pizza bakken, knutselen tot spelen met de techniekdoos.'
   
 • BSO Toverburcht  3 of 4 middagen. Mogelijk te combineren met een ochtend peuteropvang.
  '
  We doen zoveel leuke dingen dat we soms tijd te kort hebben! Maandelijks staat er een nieuw thema centraal en er worden dagelijks leuke activiteiten aangeboden.'

Wat breng jij?

 • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

 • Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.
 • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Hier stellen we gro-up, de organisatie waar wij onderdeel van zijn, aan je voor.
Voor vragen kun je contact opnemen met Marinke, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.

Solliciteren

Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!
 

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op onze BSO ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures