Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker BSO

op onze locatie Olleke Bolleke in De Meern
24 tot 30 uur per week, dagen in overleg

De baan

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen maakt jouw baan iedere dag de moeite waard! Samen met je collega’s zorg je voor een warm welkom als de kinderen na een schooldag binnen komen. Iedere dag zorg jij voor uitdagende activiteiten die verbonden zijn aan een specifiek thema. Je luistert en kijkt goed naar de behoeften van de kinderen en speelt hierop in. Is er veel energie in de groep dan weet je snel een knutselmiddag om te gooien naar een actieve spelmiddag. Ben jij de pedagogisch medewerker die 4 of 5 dagen beschikbaar is? Lees snel verder!

Wat breng jij?

  • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in een nieuwe samenwerking.
  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma. 
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Via deze link kun je meer zien over de locatie en de omgeving, de plek waar je gaat werken.
Op
deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marinke, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.

Solliciteren

Een korte motivatie of een kort filmpje toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld! Vertel ons hierin waar je goed in bent en waarom jij een welkome aanvulling bent in ons team. Vertel je dit liever tijdens een eerste gesprek? Ook prima! Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook in op locatie Olleke Bolleke ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures