Terug naar overzicht

De baan

Groei mee als
Pedagogisch medewerker BSO

op onze locatie dependance fit & fun in Zevenhuizen
20-25 uur, verdeeld over 4 dagen

 

De baan

Het is een stralende middag. Samen met je collega’s spreek jij alvast het activiteitenprogramma door. Bij binnenkomst controleer je of iedereen er is. Je hebt aandacht voor de belevenissen van de kinderen en er wordt wat gegeten en gedronken. Vanmiddag heb je een sport- en spelmiddag georganiseerd. De kinderen vermaken zich de rest van de dag met de activiteiten en jij begeleid ze hierbij met veel enthousiasme en plezier. Kan je ook niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel!

Wat breng jij?

  • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op onze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.
 

Voor vragen over de baan en het team kun contact opnemen met Lisanne van der Wilt, locatiemanager, bereikbaar via 06 12 00 18 20.
Ook ben je altijd welkom met vragen bij Marinke, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.

 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.
 

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op voor de dependance fit & fun ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures