Terug naar overzicht

De baan

Voor BSO Mini en Maxi in Rotterdam Prinsenland zoeken wij per direct een

Pedagogisch medewerker BSO
20 uur per week, dagen in overleg

Wist je dat..

  • je aan de slag gaat op een verticale groep.
  • het aanbod van activiteiten op de BSO erg groot is.
  • er naast sportieve activiteiten ook workshops worden gehouden zoals yoga, schilderen en koken.

Dit is wat je doet
Opgroeien is niet altijd even makkelijk. Kinderen krijgen de hele dag prikkels te verwerken. Na een intensieve schooldag is het tijd om te ontspannen! Even genieten van de buitenlucht, sport & spel of de natuur.

Dit is waar je dat gaat doen
BSO is vrije tijd! Daarom hebben we op BSO Mini & Maxi veel speelruimte voor de kinderen. Elke leeftijd heeft zo z’n eigen behoefte. Daarom hebben we voor de jongste kinderen een huishoek en een kast vol verkleedkleren. Er is een bouwkamer en een crearuimte. Voor de oudere kinderen is er een kamer met een Wii en een voetbaltafel. En de teamkamer biedt uitkomst voor als uw kind zijn huiswerk in alle rust wil maken. Met het unieke programma KidsproeV worden er bijzondere, themagerichte activiteiten aan de kinderen aangeboden. Kinderen maken zelf hun wensen kenbaar bij de kinderraad en beslissen dus zelf over de activiteiten die ze gaan doen. Iedere dag worden ze een stukje wijzer. Jij ziet ze groeien in hun spel. De verwondering op de blije gezichtjes is zo bijzonder om te zien.

Wat breng jij?

Je bent veelzijdig. Bijvoorbeeld bij het bedenken van sportieve activiteiten. Maar ook door jouw belangstelling en inlevingsvermogen voor andere culturen. Verder breng jij de volgende dingen mee:

  • Een diploma op minimaal mbo 3 niveau, dat kwalificeert voor het werken in de kinderopvang. Wist je dat de opleidingen Sport en Bewegen en Onderwijsassistent hier ook onder vallen?
  • Een sporttas vol pedagogische knowhow en allerlei leuke activiteiten.
  • Bewustzijn van jouw voorbeeldrol als pedagogisch medewerker als het gaat om een gezonde levensstijl.

Wat gro-up jou biedt

Het kind is altijd het uitgangspunt, maar jij als pedagogisch medewerker bent minstens zo belangrijk. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een werkweek die bij jou past! Die creëren wij samen met jou.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en een persoonlijk ontwikkelingsbudget.
  • Een salaris van € 2.177,- tot € 2.964,- bruto per maand bij 36 uur per week in schaal 6 volgens cao Kinderopvang. Je reiskosten worden vergoed.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je eerst nog een paar vragen stellen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Marinke van der Tang, recruiter, bereikbaar via 06-51304940.

Groei je mee?

Tijdens een kort telefonisch interview heb jij de gelegenheid om al je vragen te stellen en je wensen en beschikbaarheid met ons te delen. Na een positief gesprek met de locatiemanager volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Uiteraard houden we daarbij rekening met de coronamaatregelen. Stuiter jij van enthousiasme? Reageer dan snel online op de vacature.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures