Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker (BBL niveau 3 of 4) en start per direct!

 

Opleiding start per half september 2022


De baan

Wij begeleiden jou naar jouw droombaan!
Jij wordt helemaal opgenomen in ons team. Je bereidt samen met je collega’s activiteiten voor en
zorgt ervoor dat de kinderen een topdag beleven. Samenwerken is helemaal jouw ding. Met jouw
enthousiasme zorg je voor echte interactie met de kinderen en je geeft hen de ruimte om zichzelf
te zijn. Het activiteitenprogramma is iedere dag anders, maar altijd themagericht.

De opleiding start pas in september maar je hebt nu de mogelijkheid om daarvoor al in dienst te komen als groepsondersteuner, je mag dan alvast zien en ervaren hoe het werken in de kinderopvang is en daarnaast kan je de pedagogisch medewerkers hier al in ondersteunen.

Je gaat werken in jouw eigen regio. De vacature staat uit voor gro-up kinderopvang in de regio’s West (Den Haag/Zoetermeer) en Zuid (Rotterdam). Het is mogelijk om jouw voorkeur voor een gebied aan te geven. Gedurende jouw opleiding wissel je van locatie/werkplek om zo kennis te maken met alle werksoorten in de kinderopvang. De werktijden variëren per werksoort, maar zijn tussen 07:30 uur en 18:30 uur.

Het werken bij één van onze locaties wordt gecombineerd met één lesdag op de vrijdag bij het ROC Mondriaan in Leidschenveen. Gedurende de opleiding werk je in leerteams samen met andere studenten aan jouw schoolcarrière tot diplomering. De opleiding is zo ingericht dat je zelfsturend bent hoe jouw schoolcarrière eruit ziet. Hier behoren ook eventuele versnellingen in het traject bij indien mogelijk. Er komen verschillende lesonderdelen aan bod zoals Pedagogiek, Beleid en Communicatie. Ook zal het onderwerp Sport en Bewegen terugkomen in het lesprogramma. Daarnaast krijg je een aanvullend lesaanbod vanuit gro-up kinderopvang, wat wordt gegeven op zowel de locatie van het ROC Mondriaan als op locatie. De totale studiebelasting is ongeveer 10 tot 15 uur per week. Daarnaast zal je nog ongeveer 20 uur per week worden ingezet op locatie.

Wat breng jij?

 • Je hebt de ambitie om topkwaliteit te leveren en gaat geen uitdaging uit de weg.
 • Je bent bereid om na 2-3 jaar knallen jouw diploma in ontvangst te kunnen nemen.
 • Gepersonaliseerd leren op eigen tempo wordt vanuit het ROC Mondriaan gestimuleerd. Jij bent in staat om hier proactief mee om te gaan.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met sport en bewegen en vindt het leuk dit in de praktijk toe te passen
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Je bent open, klantgericht en collegiaal.
 • Je beschikt over een vooropleiding van minimaal mavo/havo, vmbo-tl of mbo niveau 2.
 • Je bent in ieder geval beschikbaar vanaf september 2022, waarbij je 3-4 dagen per week werkt en 1 dag per week naar school gaat. MAAR eerder kan dus ook al (per direct), als groepshulp!

Wat gro-up jou biedt

 • Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met meer dan 3300 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.
 • In samenwerking met het ROC Mondriaan de mogelijkheid om in maximaal 3 jaar jouw diploma te behalen, eventueel met een versneld traject (bijv. als je vrijstellingen hebt door vooropleidingen).
 • Je wordt klaargestoomd voor het werkveld met VVE-opleiding, babyscholing en als extra scholing in het kindvolgsysteem KIJK! op zak!
 • Een contract voor 20 uur per week op meerdere werksoorten/locaties voor de duur van de opleiding.
 • De mogelijkheid om na jouw succesvol afgeronde opleiding vast in dienst te komen.
 • Het opdoen van werkervaring in meerdere werksoorten in de kinderopvang; kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang.
 • Professionele begeleiding van geschoolde werkbegeleiders tijdens het opleidingstraject met
  voldoende ruimte voor het bespreken van jouw leerdoelen, BPV-opdrachten en wederzijdse
  feedback.
 • Tijdens de opleiding: naast het opdoen van praktijkervaring een salaris volgens schaal 5 van cao Kinderopvang van € 2.016,- tot € 2.687,- bruto per maand bij 36 uur per week. Na afstuderen kom je in schaal 6 terecht.
 • Voor de functie van groepsondersteuner: Een salaris van € 1.871,- tot € 2.314,- bruto per maand bij 36 uur per week volgens schaal 3 van de cao Kinderopvang.
 • Natuurlijk wordt de opleiding en het boekengeld voor jou betaald!

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor inhoudelijke vragen over het traject kun je contact zoeken met Simona Neijts of Krista Uythoven, praktijkopleider van de BBL-klas via Simona.Neijts@gro-up.nl of Krista.Uythoven@gro-up.nl

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Simone Laupman, recruiter op 06-22063083. Bereikbaar van maandagochtend tot en met donderdagochtend.  

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste gesprek met de (regie)praktijkopleider en een kennismakings- en arbeidsvoorwaardengesprek met de locatiemanager. Daarnaast moet je een geldige VOG kunnen aanleveren en je registreren in het personenregister kinderopvang.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook als bbl-er op een van onze locaties ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures