Terug naar overzicht

Groei mee

als pedagogisch medewerker BBL (leer-werk traject)


start in september 2023

op één van onze locaties in Zoetermeer en Den Haag.


Wij begeleiden jou naar jouw droombaan!
Jij wordt helemaal opgenomen in ons team. Je bereidt samen met je collega’s activiteiten voor en
zorgt ervoor dat de kinderen een topdag beleven. Met jouw enthousiasme zorg je voor echte interactie met de kinderen en je geeft hen de ruimte om zichzelf te zijn.

De opleiding start in september 2023 in samenwerking met MBO Rijnland in Zoetermeer. Tijdens je opleiding wissel je van werksoort om zo kennis te maken met zowel het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de peuteropvang. Je gaat werken bij een gro-up locatie in Zoetermeer of Den Haag. Uiteraard kan je hierin jouw voorkeur aangeven. De werktijden variëren, maar zijn tussen 07:00 uur en 18:30 uur.

Het werken op één van onze locaties wordt gecombineerd met één schooldag op de vrijdag. Gedurende de opleiding werk je in leerteams samen met andere studenten aan jouw schoolcarrière tot diplomering. De opleiding, die 1,5 tot 2 jaar duurt is zo ingericht dat je zelfsturend bent hoe jouw schoolcarrière eruit ziet. Daarnaast krijg je een aanvullend lesaanbod vanuit gro-up kinderopvang. De studiebelasting is ongeveer 10 uur per week, naast de schooldag. Daarnaast zal je nog ongeveer 20 tot 24 uur per week worden ingezet op locatie (uiteraard in afstemming met elkaar).

Wat breng jij?

 • Je beschikt over een vmbo-tl/havo diploma of een afgeronde opleiding op mbo niveau 2. Vermeld dit duidelijk in je cv!
 • Je hebt de ambitie om topkwaliteit te leveren en gaat geen uitdaging uit de weg.
 • Je bent bereid om na 2 jaar knallen jouw diploma in ontvangst te kunnen nemen.
 • Leren op je eigen tempo wordt vanuit MBO Rijnland gestimuleerd. Jij bent in staat om hier proactief mee om te gaan.
 • Je hebt een open (leer)houding, bent klantgericht en collegiaal.
 • Je bent in ieder geval beschikbaar vanaf september 2023, waarbij je 3 tot 4 dagen per week werkt en één dag per week naar school gaat.
 • Wil je eerder in dienst komen dan september 2023? Dit is ook mogelijk, voor hetzelfde salaris als vanaf september.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen:

 • Tijdens de opleiding: een salaris volgens schaal 5 trede 7 van cao Kinderopvang van €2.265,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Omgerekend komt dit, afhankelijk van je persoonlijke situatie, uit op circa  € 1.500,- netto per maand bij 28 uur per week. Na je afstuderen kom je in schaal 6  van de CAO Kinderopvang. terecht.
 • Een contract voor ongeveer 20 tot 24 uur per week voor de duur van de opleiding, en daarbij een betaalde schooldag van 8 uur (concreet betekent dit dus een contract van 28-32 uur).
 • Natuurlijk worden de opleiding en het boekengeld voor jou betaald.
 • Je wordt klaargestoomd voor het werkveld met in het lesprogramma de onderdelen VVE,  babyscholing en het kindvolgsysteem KIJK!.
 • De mogelijkheid om al vóór september 2023 bij ons in dienst te komen. Zo leer je jouw locatie, de kinderen en collega’s alvast kennen!
 • De mogelijkheid om na jouw succesvol afgeronde opleiding vast in dienst te komen.
 • Professionele begeleiding van geschoolde werkbegeleiders tijdens het opleidingstraject met
  voldoende ruimte voor het bespreken van jouw leerdoelen, BPV-opdrachten en wederzijdse
  feedback.

Wil je meer weten?

Voor vragen ben je welkom bij Romy Harteveld, recruiter, op  06 22 30 93 51.

Solliciteren

Solliciteer via onze website! Wij ontvangen graag je cv én een korte motivatiebrief waarin je toelicht waarom jij een BBL opleiding bij gro-up kinderopvang wil volgen. Zonder motivatie kunnen we jouw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

De
sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met een studentencoördinator en een locatiemanager. De gesprekken zullen plaatsvinden in april en mei. Daarnaast is een uitgebreid intakegesprek bij MBO Rijnland onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures