Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker kinderdagverblijf op het Lijsternest
27 tot 32 uur, dagen in overleg  
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489 

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En je helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen. Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat nodig is om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen. Je komt te werken op de babygroep.

Je helpt de kinderen op jouw groep bij hun ontwikkeling. Al spelend leren kleine kinderen namelijk enorm veel. Dankzij jouw kennis en ondersteuning ontwikkelen ze zich op het tempo dat bij hen past. Dit kan met een liedje waarmee ze nieuwe woorden leren. Of een spel waardoor ze leren op de juiste manier te bewegen.

Waar kom je te werken?

Onze locatie is gevestigd in Zoetermeer. Je komt te werken in een team van 4 pedagogische medewerkers op een groep met maximaal 12 babies/peuters. Het betreft een groep van 0-2 jaar. We hebben een erg leuk team en locatie! 
In totaal werken er op de locatie 30 tot 40 pedagogische medewerkers.

Ons locatie is gevestigd in een oud boerderij. We hebben een heel erf waar de KDV, BSO en KidsClub zit. We worden eind zomer gerenoveerd.  We hebben een grote buitenruimte met een groot zandbak. Ons locatie grenst met de buurttuin met kippen en geiten en een boerenland. Dit is vanuit de tuin op loopafstand. We zitten in een leuke wijk met veel groen en de scholen zijn op loopafstand. We werken samen met drie verschillende scholen waar we peuterochtenden organiseren.  

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker

Je komt te werken op onze babygroep. Je zal de babies verzorgen, vermaken en nieuwe woorden/gebaren aanleren. 

Ieder kind wil je het beste geven, toch? Als pedagogisch medewerker bij gro-up is het meer dan willen. Je helpt de kinderen op jouw groep bij hun ontwikkeling. Al spelend en knutselend leren kleine kinderen namelijk enorm veel. Dankzij jouw kennis en ondersteuning ontwikkelen ze zich op het tempo dat bij hen past. Dit kan met een liedje waarmee ze nieuwe woorden leren. Of een spel waardoor ze leren op de juiste manier te bewegen. Zodat ze straks helemaal klaar zijn voor de basisschool. 

Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.  

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker

Je komt te werken op onze babygroep. Het is van groot belang dat je zorgzaam bent en passie hebt om te werken met kinderen. 
We zijn een hecht team waardoor het belangrijk is dat je ook collegiaal bent. 

Verder heb je: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op deze toffe locatie al vervuld. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures