Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker babygroep en/of BSO

op onze locatie(s) in Linschoten en/of Montfoort
voor 4 tot 28 uur per week


 

De baan

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen maakt jouw baan iedere dag de moeite waard! In deze rol combineer je de gehele dagopvang met buitenschoolse opvang. Iedere dag zorg jij voor uitdagende activiteiten die verbonden zijn aan een specifiek thema. Je luistert en kijkt goed naar de behoeften van de kinderen en speelt hierop in.

We zoeken voor locatie Kiekeboe in Linschoten een pedagogisch medewerker voor de babygroep. En omdat jij van afwisseling houdt, kun je dit combineren met werken bij BSO Kabaal in Montfoort. Passen alleen de werktijden van de BSO beter bij je, solliciteer dan ook!

Ben jij de pedagogisch medewerker die 4 tot 28 uur beschikbaar is en van afwisseling houdt? Dan zoeken we jou!  We bespreken graag jouw wensen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Wil je meer uur werken, dan kun je ook meer uren werken bij onze gro-up locaties in Vleuten en de Meern.

Wat breng jij?

Wat gro-up jou biedt

  • Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.
  • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Hier stellen we gro-up aan je voor. Voor vragen kun je contact opnemen met Marinke, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.
 

Solliciteren

Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!
 

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op onze locaties in Linschoten en Montfoort ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures