Terug naar overzicht

Groei mee

als payroll specialist

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
voor 32 tot 36 uur per week


De baan
 

Als payroll specialist ben jij hét aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van salarisadministratie. Je zorgt elke maand met je collega’s van de afdeling personeels- en salarisadministratie voor een efficiënte en juiste verwerking van de salarissen binnen verschillende cao’s (cao kinderopvang, waar het grootste deel van de medewerkers in zit, sociaal werk en jeugdzorg). Je hebt een belangrijke controlefunctie met betrekking tot de salarisverwerking en ziet erop toe dat het proces van salarisbetaling goed is ingericht zodat de medewerkers PSA de administratieve verwerking ervan kunnen uitvoeren.

Waar ben je nog meer verantwoordelijk voor:

 • Je zorgt voor het doorvoeren van cao wijzigingen en nieuwe arbeidsvoorwaarden.
 • Je beantwoordt vragen van managers, HR business partners en medewerkers over onder andere de cao en wet- en regelgeving.
 • Je bent een stevige gesprekspartner voor HR business partners en denkt mee over wijzigingen in HR beleid.
 • Je levert een bijdrage aan financiële rapportages en de accountantscontrole.
 • Je bedenkt mogelijkheden om salaris- en rapportage processen te optimaliseren en te automatiseren.

Je bent dus een expert op het gebied van cao, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving en geeft je collega’s hier gevraagd en ongevraagd advies over. En natuurlijk speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van nieuwe arbeidsvoorwaarden en de implementaties van cao wijzigingen.

Jouw nieuwe werkplek

Als salarisadministrateur maak je onderdeel uit van het HR team. Dit team bestaat uit meer dan 50 medewerkers, waaronder tien medewerkers personeels- en salarisadministratie (PSA). Deze medewerkers houden zich onder andere bezig met het juist en tijdig verwerken van mutaties en het voorbereiden van de maandelijkse salarisverwerking. Er staat de komende tijd bij gro-up veel te gebeuren op het gebied van HR- en salarisadministratie: de werkprocessen en de inrichting van de administratie worden vereenvoudigd, er worden nieuwe workflows ingericht en er worden wijzigingen in de verschillende cao’s en arbeidsvoorwaarden doorgevoerd. En daarom is gro-up op zoek naar een salarisexpert.

Wat breng jij?

Je duikt voor de volle 100% in de salarisadministratie van gro-up. Alleen het beste resultaat is goed genoeg voor jou. Je hebt een kritische blik, een sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht en je bent communicatief sterk. Wat heb je nog meer in huis:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van salarisadministratie (PDL).
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als salarisadministrateur.
 • Je bent gewend om te werken met de salarissoftware van Raet (Gemal, Beaufort, Youforce).
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in verschillende cao’s.
 • Ervaring met salarisadministratie binnen de kinderopvang is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar ruim 3.000 collega’s het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Daar horen ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bij:

 • Inschaling in schaal 8 van cao sociaal werk (bruto maandsalaris € 3.035,- tot € 4.323,- op basis van een 36-urige werkweek). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een individueel keuzebudget van minimaal 17% waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt er ook voor kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een loopbaanbudget om opleidingen en studies te volgen.
 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur te werken.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met onder andere een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Voor vragen over de baan kun je contact opnemen met Sanne Timmermans, recruiter, bereikbaar via 06 13 38 51 59.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures