Terug naar overzicht

Groei mee

als partusassistente geboortehotel Haga (verloskundige in opleiding)

In Den Haag
uren en dagen in overleg

’Zo geweldig om een barende vrouw te coachen en letterlijk in haar kracht te zetten. Het geeft mij zo’n energie als de baring voorbij is en we hebben dit met elkaar gefikst en de ouders liggen te stralen. Wil jij dit ook? Sluit je aan als partusassistente bij ons team!’’

Wat ga je doen?

Tijdens de bevalling bied je ondersteuning en begeleiding aan de zwangere en haar partner, terwijl je de verloskundige assisteert als een heuse superheld(in). Na de geboorte van de baby geef je de nodige zorg en begeleiding aan de kersverse moeder. Daarnaast verzorg en controleer je natuurlijk ook de pasgeborene.

De partusdiensten worden volgens een rooster ingepland. Dit betekent dat je zowel overdag als 's avonds en 's nachts aan de slag kunt. Flexibiliteit is key! Eén van onze enthousiaste medewerkers uit ons partusteam beschrijft haar werk als volgt: "Het is geweldig om een barende vrouw te ondersteunen en haar letterlijk in haar kracht te zetten. De energie die vrijkomt wanneer de bevalling voorbij is en de ouders stralend naast hun kindje liggen, is onbetaalbaar. Wil jij dit ook? Sluit je dan aan bij ons team!"

Laat ons je voorstellen aan gro-up kraamzorg, voorheen bekend als kraamzorg Rotterdam. Als de oudste en grootste kraamzorgorganisatie in Rotterdam en omstreken, leveren wij al tientallen jaren professionele en liefdevolle zorg die aansluit bij de behoeften van kraamvrouwen. Daarnaast zijn wij de enige kraamzorgorganisatie in de regio die zowel kraamzorg thuis als in een Geboortehotel aanbiedt. Dat maakt ons echt speciaal!


Op deze website stellen we gro-up verder aan je voor.

Wat breng jij?

 • Je volgt een opleiding tot Verloskundige en zit minimaal in het 3e leerjaar.
 • Een goede werkhouding en verantwoordelijkheidsgevoel zijn jou op het lijf geschreven.
 • Woonachtig in Den Haag of omgeving.

Wat gro-up jou biedt

Wat gro-up jou biedt ?

Bij gro-up kraamzorg heten we je van harte welkom. Je wordt onderdeel van iets groots, een team van maar liefst 3000 collega's die allemaal het verschil maken voor kinderen en ouders/opvoeders. En weet je wat dat betekent? Groeikansen! We bieden je:

 • Heel veel werkplezier!
 • De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden omdat je aan het werk gaat met verschillende verloskundige, handig voor als je klaar bent met je opleiding;
 • De hulp van collega’s als dit nodig is;
 • Een flexibel contract dat past bij jouw beschikbaarheid;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.194 en € 3.094,- (FWG schaal 35) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Telefoon vergoeding, reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, pensioenregeling, scholingsmogelijkheden, vergoeding van kosten voor herregistratie en een eindejaarsuitkering.
 • Een omgeving waar jij jezelf mag zijn;
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via ons online portaal, de gro-up academie.
 • Geweldige teamuitjes en leuke evenementen zoals de city-to-city loop, opperdepop en culinesse.

Wil je meer weten?

Je bent welkom met vragen bij Anouska, recruiter, via 06 22 16 12 92.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. De gesprekken vinden plaats op één van onze locaties.

Ben je klaar voor deze nieuwe stap in je carrière ?! solliciteer gemakkelijk via onderstaande formulier of de whatsapp button op deze pagina. 

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek.Welkom nieuwe collega!

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures