Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als partusassistente geboortehotel Haga


In Den Haag
uren en dagen in overleg

Als partusassistente begeleid je samen met een verloskundige een partus. Zodra een partus bij het GeboorteHotel aangemeld is word je opgeroepen. Tijdens de partus houd je de voortgang van de partus bij, voer je controles uit en assisteer je de verloskundige. Bij het GeboorteHotel is het mogelijk om in een beval bad te bevallen. Doordat je met verschillende verloskundigen samenwerkt doe je veel ervaring op en breid je je netwerk uit. Handig voor in de toekomst! Solliciteren kan vanaf het 3e leerjaar. 

Wat ga je doen?

Kraamverzorgenden in de partuspoule zijn verantwoordelijk voor de partusassistentie bij de bevallingen in ons Geboortecentrum Sophia. Dit houdt in dat je voor de bevalling voorbereidingen treft, bijvoorbeeld het klaarzetten van het bad voor een bad bevalling. Tijdens de bevalling bied je ondersteuning en begeleiding aan de zwangere en assisteer je de verloskundige met het aangeven van materialen en hulpmiddelen (bijvoorbeeld bij een bevalling met lachgassedatie) en bied je ondersteuning en begeleiding aan de zwangere.

Na de geboorte van de baby geef je de noodzakelijke zorg en begeleiding aan de kraamvrouw en je verzorgt en controleert de pasgeborene. Als de moeder dat wenst, help je binnen een uur na de geboorte met het aanleggen van de baby voor de eerste borstvoeding.

Binnen het Geboortecentrum Sophia geven we tijdens het inwerken ook trainingen in de voorbehouden handelingen, zoals assisteren bij een bevalling met lachgassedatie. 

De diensten partusassistentie (partusdiensten) worden via een rooster ingedeeld. Het gaat hier om alle dagen van de week, zowel overdag als ’s avonds en ‘s nachts. Een vaste dag valt onder de mogelijkheden.  

Eén van onze enthousiaste medewerkers uit de partuspoule beschrijft haar werk als volgt: 
‘’Zo geweldig om een barende vrouw te coachen en letterlijk in haar kracht te zetten. Het geeft mij zo’n energie als de baring voorbij is en we hebben dit met elkaar gefikst en de ouders liggen te stralen. Wil jij dit ook? Sluit je aan bij ons team!’’ 

Wat breng jij?

  • Een goede werkhouding.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Minimaal 2x 24 uursdiensten per week inzetbaar, ook tijdens jouw stages.
  • Woonachtig in Den Haag of omgeving.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

  • Begeleiding door middel van een portfolio.
  • Een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • een leuk team waarbinnen samenwerken centraal staat.
  • een bruto maandsalaris tussen €1.928 en €2.799 (FWG schaal 35) o.b.v. 36 uur per week.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up kraamzorg je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een goede reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, een eindejaarsuitkering, scholing en bijscholing, en de vergoeding van kosten herregistratie.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen wij gro-up, de organisatie waar wij onderdeel van zijn, aan je voor.

Op deze website vind je meer over Kraamzorg Rotterdam.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Gaby de Vries, HR adviseur, bereikbaar via 06 – 11463497.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een of twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures