gro-up jeughulp

Versterk je netwerk en eigen kracht om het mooiste uit jezelf te halen

gro-up is er ook voor kinderen, jongeren en gezinnen die hulp nodig hebben bij het opgroeien en opvoeden. Kinderen in balans brengen, daar draait het om bij jeugdhulp. Elk kind verdient een gezin en een buurt waarin hij of zij balans vindt. We helpen kinderen met problemen om beter met hun problemen om te gaan.  En we helpen gezinnen en buurten om kinderen daarin te ondersteunen. 

Voor ons is jeugdhulp vooral het versterken het netwerk rond het kind. Zo zorgen we dat ook kinderen met psychische problematiek thuis kunnen opgroeien: in hun eigen gezin, op een gewone school en op een gewone opvang. In hun eigen buurt.

In een vertrouwde omgeving groei je harder. Daarom coachen we niet alleen kinderen zelf maar ook het gezin, leerkrachten op school, medewerkers van de kinderopvang en verenigingen en organisaties in de buurt. Zo doet iedereen mee met zorgen dat kinderen opgroeien op de manier die het beste bij ze past.

Die kijk op jeugdhulp geeft het werk bij gro-up een eigen karakter. Het vraagt van jou als professional een brede blik, een groot hart voor samenwerking, een open blik voor wat er speelt en benutten van alle kansen in de buurt. En over kansen gesproken: die zijn er ook volop voor je eigen ontwikkeling als teamgenoot, professional, specialist of leider.