Terug naar overzicht

De baan

Groei mee

als Meewerkend coach plusopvang voor onze BSO plusopvang Aventurijn in Rotterdam Lombardije
20 tot 32 uur per week, uren en dagen in overleg

Dit is wat je gaat doen
Werken in de plusopvang vraagt om een collega met extra voelsprieten. Samen met je collega’s begeleid je de kinderen die door hun problematiek extra zorg en aandacht nodig hebben. Je draagt bij aan het begeleidingsplan, zodanig dat het individuele kind gestructureerd begeleid kan worden. Daarnaast coach je je collega's. De kinderen van onze plusopvang hebben een andere begeleidingsvraag, maar komen voor ontspanning!

Dit is waar je het gaat doen
De passende BSO en de peuteropvang bevinden zich beiden op het terrein van basisschool Lombardia in de wijk Rotterdam Lombardijen. Er is een samenwerkingsverband van kinderopvang en speciaal onderwijs. De passende BSO biedt opvang aan cluster 4 kinderen. Samen de wereld kleuren. Onze slogan laat precies zien waar wij voor staan. Wij hebben aandacht voor de totale ontwikkeling van de kinderen. Wij steunen kinderen in wie ze zijn en wat ze willen bereiken. Wij denken in mogelijkheden en talenten. We willen dat elke kind zich bij ons zich vertrouwd genoeg voelt om tot ontwikkeling te kunnen komen.

Handig om te weten
Tijdens de schoolweken zijn je werktijden zijn van 13:45 uur tot 18:30 uur. In de schoolvakanties werk je hele dagen. Daarnaast is er de mogelijkheid je uren uit te breiden in de Peuteropvang. Dit is een VE-peuteropvang (voorschoolse Educatie), een VE certificaat is daarom verplicht.

Wat breng jij?

Met een hoge mate van oplettendheid ga jij te werk. De individuele afspraken met kinderen zorgen ervoor dat jij de regie in handen hebt. Welke extra’s breng jij nog meer mee?

  • Een afgeronde hbo opleiding conform CAO Kinderopvang. Check hier je diploma. 
  • Een rugzak vol pedagogische kennis met daarbij specifieke kennis van ontwikkelingsachterstand en stoornissen in het autistisch spectrum is een pré.
  • Het vermogen om ordelijk en systematisch te kunnen werken.
  • Je staat stevig in je schoenen en je bent stressbestendig.

Wat gro-up jou biedt

Je werkt met prachtige kinderen die veel te bieden hebben. Daarom bieden wij jou:

  • Een salaris in schaal 8 volgens cao Kinderopvang van € 2.692,- tot € 3.643,- op basis van een 36-urige werkweek.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan, een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen.
  • Een goed inwerkprogramma, want een goed begin is het halve werk!
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Wil je meer weten?

Bel of app met Simone Laupman, recruiter, via telefoonnummer 06-22063083.

Groei je mee?

Hoe nu verder? Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij onze organisatie. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op één van onze locaties. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures