Terug naar overzicht

GROEI MEE

als actieve medewerker sport en bewegen

op onze locaties in Rotterdam Nesselande, Zevenkamp en Ommoord
voor 13 tot 36 uur, dagen in overleg 

De baan

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen maakt jouw baan iedere dag de moeite waard! In deze rol combineer je buitenschoolse opvang met de peuteropvang. Waarbij je 's morgens werkzaam bent op de peutergroep of kinderdagverblijf en 's middags op de BSO. 

Iedere dag zorg jij voor uitdagende activiteiten die verbonden zijn aan een specifiek thema. Je luistert en kijkt goed naar de behoeften van de kinderen en speelt hierop in.

We kunnen je een klein maar ook een groot contract bieden. Afhankelijk van hoeveel uur jij wil werken! Zo kan je met een groot contract (bijvoorbeeld 34 uur) 's morgens activiteiten aanbieden op het KDV of PO (denk aan sport, yoga, dansen, creatief etc.), 
Jij kan dan op meerdere locaties in de ochtend staan en in de middag op het BSO bij één van onze locaties. Hoe leuk is dat?!

Wat breng jij?

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in ons team ben je tegelijk onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Salaris volgens cao Kinderopvang schaal 6: van € 2.489 tot € 3.421 per maand bij 36 uur per week.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
  • En dat is nog niet alles! We zetten graag je tijdelijke contract om naar een vast dienstverband als beide kanten tevreden zijn.
  • We stimuleren jouw groei en ontwikkeling met toegang tot een online portaal, de gro-up Academie. Hier kun je deelnemen aan diverse (interne) trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren.
  • Verder kun je genieten van 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
  • Als klap op de vuurpijl belonen we je met een aantrekkelijke bonus van € 750,- als je een nieuwe collega bij gro-up introduceert. Sharing is caring!
  • We vinden teambuilding enorm belangrijk. Elk jaar organiseren we leuke teamuitjes en evenementen. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan de city-pier-city loop met je collega’s!
  • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een fietsplan en collectieve verzekeringen om jouw werkervaring nog aangenamer te maken.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 22 06 30 83.

 

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures