Terug naar overzicht

Groei mee

als medewerker servicedesk ICT

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
voor 32 tot 36 uur per week

De baan


Samen met een gedreven team ben jij het eerste aanspreekpunt voor interne en externe collega’s. Zij kunnen met al hun hulpvragen, problemen en aanvragen op het gebied van ICT bij jou terecht. Jij doet je uiterste best om met een concreet antwoord of oplossing te komen. Van het installeren van laptops en telefoons tot het bestellen, retourneren en ter reparatie aanbieden van ICT-goederen. Niets is jou te gek. Of het nu druk is of niet, je geeft altijd evenveel energie en gaat voor het beste resultaat.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de ICT-systemen van gro-up. Daaronder vallen de ICT-databases, ICT hardware, de ICT-applicaties en alle telefonie-toepassingen en oplossingen. ICT is verantwoordelijk voor het signaleren van ontwikkelingen op het gebied van ICT en het vertalen daarvan in noodzakelijke en gewenste ICT-ontwikkelingen binnen de organisatie. Een trots team met hart voor het vak. Je legt verantwoording af aan de teamleider ICT.

Wat breng jij?

Servicegericht en ondernemend. Dat ben jij! Je bent leergierig, ondernemend en je pakt de verantwoordelijkheid. En misschien het allerbelangrijkste: jij vindt het een uitdaging om samen met jouw collega’s onze ICT servicedesk naar een hoger niveau te tillen. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match.

  • Een afgeronde mbo 3 of 4 opleiding in de richting van ICT.
  • Minimaal 1 jaar ervaring als servicedesk medewerker ICT.
  • Je hebt een goed probleemoplossend vermogen, toont initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.563,- en maximaal € 3.668,- op basis van een 36-urige werkweek (cao Sociaal Werk, schaal 6), afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17 %waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.
  • Een bonus van € 750,- als je een nieuwe gro-up collega aanbrengt.

Wil je meer weten?

Voor vragen over de baan kun je contact opnemen met Annemarie Roozeboom, recruiter, bereikbaar via 06 83 12 52 85.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures