Terug naar overzicht

Groei mee

als medewerker personeels- en salarisadministratie

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
28 tot 36 uur per week, dagen in overleg


De baan

Jij bent het aanspreekpunt op het gebied van personeels- en salarisadministratie.
Alle administratieve werkzaamheden m.b.t. instroom, doorstroom en uitstroom behoren tot jouw takenpakket. Dit betekent het verwerken van in-, en uitdienst-formulieren, personeelsmutaties en declaraties. Ook voor het uitvoeren van salariscontrole-berekeningen draai jij je hand niet om.

Daarnaast ben jij altijd op zoek naar hoe je managers en medewerkers verder kan helpen en beantwoord vragen op een professionele manier. Je verrast hen in positieve zin met gevraagd en ongevraagd advies. Dit alles doe je niet alleen maar samen met een team enthousiaste collega's die alles op alles zetten om een optimale dienstverlening te bieden.


Jouw nieuwe werkplek

Met een team van 50 HR collega’s werken we dagelijks aan het professionaliseren en verder ontwikkelen van het HR beleid. De afdeling bestaat uit 3 teams: Leren & Ontwikkelen, Service & Expertise Center en Businesspartnering & HR Projecten. De rol van medewerker personeel- en salarisadministratie valt onder het Service & Expertise Center.

Je mag rekenen op een open en informele werksfeer. Dit betekent dat iedereen toegankelijk is, op ieder niveau binnen de organisatie. En dat we graag van elkaar leren.

Wat breng jij?

Jij bent een echte aanpakker. Je bent gericht op kwaliteit en hebt een kritische blik om zowel efficiënt te kunnen werken als onze medewerkers en managers zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen. Verder heb je:

 • Een afgeronde mbo 4 opleiding.
 • Kennis van wet en regelgeving op het gebied van HR.
 • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent communicatief sterk op diverse niveaus.
 • Je bent bereid om je in diverse cao’s/ HR systemen te verdiepen. 
 • Indien je  in het bezit bent van een praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) is dit een grote pre.
 • Indien je ervaring hebt met Raet Youforce is dat mooi meegenomen.

 

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Salaris volgens de cao Sociaal Werk , bruto € 2.395,- tot € 3.428,- per maand bij een dienstverband van 36 uur per week.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17 % waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.
 • Hybride werken, deels werken op kantoor en deels thuis werken.

Wil je meer weten?

Voor vragen ben je altijd welkom bij Annemarie, recruiter, op 06 - 83 12 52 85.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures