Terug naar overzicht

GROEI MEE

als medewerker debiteurenbeheer

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
voor de financiële administratie, 24 uur per week, dagen in overleg


De baan

Met flair en overtuigingskracht weet jij ervoor te zorgen dat al onze betaalstromen goed verlopen. Bij vragen over hun openstaande posten kunnen onze klanten altijd bij jou terecht. Door jouw communicatie skills worden facturen na dit contact meestal direct betaald. Stel dat in het uiterste geval de betaling uitblijft dan signaleer jij dat op tijd en zorg je voor goede afspraken om het bedrag alsnog te incasseren. Zo nodig zorg je voor een goede overdracht naar het incassobureau waar wij mee samenwerken. Kortom: je komt in aanraking met alle facetten van het debiteurenbeheer.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling debiteurenbeheer heeft als doel om het debiteurensaldo laag te houden en debiteurenrisico’s zo veel mogelijk te beperken. Onze afdeling is een betrokken afdeling waar een gemoedelijke sfeer heerst. De afdeling kenmerkt zich door een grote mate van eigen verantwoordelijkheid waarbij elkaar helpen en van elkaar leren voorop staat.

Wat breng jij?

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ijzersterke communicatie skills. Samen met het team ben jij in staat om tot topprestaties te komen. Daarnaast vragen wij van jou:

 • Ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van schuldsanering, budget coaching en budgetbeheer.
 • Een afgeronde mbo- opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie of accountancy.
 • Een uitstekende dienstverlenende en klantgerichte instelling.
 • Ruime ervaring met Excel.

Wat gro-up jou biedt

Wij zijn gro-up. Hier maken wij met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.395,- en maximaal € 3.428,- op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van kennis en ervaring. Dit valt onder cao Sociaal werk schaal 6. 4 werkdagen van 9 uur per dag werken is ook mogelijk.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17 % waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Hybride werken, deels werken op kantoor en deels thuis werken.
 • Leuke gratis activiteiten via onze activiteitenkalender zoals sporten onder werktijd en verschillende workshops.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06 – 83 12 52 85.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures