Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als (senior) locatiemanager  
voor één van onze locaties in Rotterdam
28 tot 36 uur per week (dagen in overleg)
maandsalaris tussen: € 3.399 tot € 5.091  per maand

Waar kom je te werken?
In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. Die wereld bouwen wij voor kinderen samen met gezin en buurt. Binnen gro-up zijn wij erop gericht de ontwikkeling van het kind zo evenwichtig mogelijk te laten verlopen. Van een half jaar voor de geboorte tot zelfstandigheid. Daarom hebben we collega’s binnen de kraamzorg, de kinderopvang, jeugdhulp en jongerenwerk.

Wordt jij hier net zo blij van als wij en bouw je graag met ons mee als (senior) locatiemanager kinderopvang? Lees dan snel verder wat deze functie precies in houdt. 
 

Wat ga je doen als locatiemanager

Als locatiemanager in de kinderopvang zie jij iedere dag als een uitdaging. Jij hebt passie voor je vak en je bent een echte teambuilder! Je bent een locatiemanager met een natuurlijke drijfveer als het gaat om leidinggeven en ziet de kwaliteiten van ieder teamlid.  

Natuurlijk sta je voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor uitvoering van het werkplan en je bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financieel beleid. Je geeft hiërarchisch leiding aan een team van ongeveer 25 pedagogisch medewerkers die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen in de kinderopvang. Jij bent bekend met een rol als manager en gaat graag de samenwerking met scholen en wijkcentra in de omgeving aan. Daarnaast werk je nauw samen met collega managers uit de regio. Als eindverantwoordelijke van deze locaties leg je direct verantwoording af aan de regiomanager.

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 9: € 3.399 tot € 4.635 per maand of schaal 10: € 3.743 tot € 5.091 per maand bij een werkweek van 36 uur afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een (interne) management opleiding.
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

Dit breng je mee als locatiemanager

Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige locatiemanager, die zich bewust is van zijn/haar werkgeversrol op de locatie. Verder vragen wij:

  • Hbo werk- en denkniveau. Een afgeronde management opleiding met daarnaast  enkele jaren ervaring als leidinggevende in de kinderopvang of soortgelijk.
  • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
  • Je bent in staat om duidelijke beslissingen te nemen en houdt van duidelijke communicatie.
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en onderhouden van contacten met diverse onderdelen binnen en buiten de organisatie.
  • Een hoge mate van assertiviteit en zelfstandigheid.

Word een gro-upper!

Solliciteer direct door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Simone via 06 22 06 30 83.  
De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaarde gesprek. 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures