Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als locatiemanager in Den Haag

28 tot 36 uur, dagen in overleg

In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. Die wereld bouwen wij voor kinderen samen met gezin en buurt. Binnen gro-up zijn wij erop gericht de ontwikkeling van het kind zo evenwichtig mogelijk te laten verlopen. Van een half jaar voor de geboorte tot zelfstandigheid.

Waar kom je te werken?
Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Enthousiaste collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen. Word jij hier net zo blij van als wij en bouw je graag met ons mee als locatiemanager kinderopvang? Lees dan snel verder wat deze functie precies in houdt.

Wat ga je doen als locatiemanager

Als locatiemanager in de kinderopvang zie jij iedere dag als een uitdaging. Jij hebt passie voor je vak en je bent een echte teambuilder! Je bent een locatiemanager met een natuurlijke drijfveer als het gaat om leidinggeven en ziet de kwaliteiten van ieder teamlid.  

Natuurlijk sta je voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor uitvoering van het werkplan en je bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financieel beleid. Je geeft hiërarchisch leiding aan een team van pedagogisch medewerkers die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen in de kinderopvang.

Je bent verantwoordelijk voor een cluster in Den Haag en werkt nauw samen met je adjunct locatiemanager. Jij bent bekend met een rol als deze en gaat graag de samenwerking met scholen en partners in de wijk aan. Daarnaast neem je deel aan wijk overleggen ten behoeve van de kinderopvang en werk je nauw samen met collega locatiemanagers.

Den Haag, Zoetermeer en alle dorpen ertussen vormen samen Regio West. Een groot team van pedagogisch medewerkers, adjunct locatiemanagers, locatiemanagers en 4 regiomanagers. 
Als eindverantwoordelijke van deze locaties leg je direct verantwoording af aan de regiomanager.

 

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 9: € 3.399 tot € 4.635 of schaal 10: €3.743 tot €4.635 (afhankelijk van werkervaring) per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. 
 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

Dit breng je mee als locatiemanager

Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige locatiemanager, die zich ten opzichte van de medewerkers bewust is van zijn/haar leidinggevende rol op locatie. Verder vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau. 
 • Leidinggevende ervaring binnen een soortgelijke organisatie of in de maatschappelijke branche is een pré. Bij voorkeur minimaal 1-2 jaar leidinggevende ervaring.
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
 • Je bent in staat om beslissingen te nemen met de daarbij horende duidelijke communicatie.
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. 
 • Je houdt van netwerken en bent hier ook goed in.
 • Je bent instaat mensen te motiveren en te inspireren

Word een gro-upper!

Solliciteer direct door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures