Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als leraar basisschool


op de Van Brienenoordschool in Rotterdam

Onderbouw en middenbouw (in overleg), 1 fte
(wij nodigen ook parttimers van harte uit om te solliciteren)


De baan

Als leerkracht op onze school vorm jij de brug naar het talent van onze kinderen. Je houdt de basis op orde en daagt leerlingen uit tot verdere ontwikkeling. Door jouw manier van differentiëren weet je alle leerlingen op elk niveau te stimuleren. Je legt de lat hoog!

Jouw nieuwe werkplek

Op de Van Brienenoordschool verzorgen wij onderwijs, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor ca 400 leerlingen in Oud-IJsselmonde (Rotterdam). Het kindcentrum wordt in de toekomst  een mooi voorbeeld van samenhang met de buurt: kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en kraamzorg zijn dichtbij en slim verweven, met vloeiende overgangen tussen deze werkdomeinen.  We werken samen met onze vakdocenten aan een breed en uitdagend aanbod, dat elk kind uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen.
 

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor de onderwijsbehoeften van kinderen. Je bent pro-actief, reflecteert op je eigen handelen en daarmee zorg je voor een positieve teamspirit. Snel kunnen schakelen in een nieuwe samenwerking. Verder vragen wij:
•    Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor het basisonderwijs. 
•    Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage.
•    Je ziet in dat onderwijs meer is dan alleen rekenen en taal. hebt een reflectieve en proactieve
•    Ervaring en kennis van het opbrengstgericht werken  is een pre.
 

Wat gro-up jou biedt

Wij bieden jou een uitdagende baan met ,ruimte voor groei en eigen inbreng binnen een fijn team met behulpzame collega’s. Verder bieden wij jou:
•    Een dienstverband conform de CAO.
•    Een salaris van  € 2.738,- tot € 4.206,- bruto per maand bij 40 uur per week. Dit valt in schaal L10 volgens cao Primair Onderwijs. Bij gebleken geschiktheid is Schaal L11 bespreekbaar. 
•    Begeleiding en ondersteuning van onze schoolopleiders.
•    Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Via deze link kun je meer zien over de school en de omgeving, de plek waar je gaat werken.

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar onze school onderdeel van is.

Voor vragen over de baan en het team kun contact zoeken met Ronald Pieck, directeur, bereikbaar op telefoonnummer 06- 20409400 of met Flossie van der Huysen 06-11207165

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar op telefoonnummer 06-83125285.
 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 
Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg. 
Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op de Van Brienenoordschool ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures