Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf als

als kraamverzorgende geboortecentrum Sophia

16 - 24 uur, dagen in overleg (alle diensten zijn van toepassing)

Zin in een baan waar je echt impact maakt? Kom werken bij het Geboortecentrum Sophia, onderdeel van het Erasmus MC. Hier kunnen aanstaande moeders onder begeleiding van hun eigen verloskundige bevallen, en da's best uniek. Plus, we bieden 24-uurs zorg tijdens de kraamperiode.

We zoeken ervaren kraamverzorgenden die de diversiteit en dynamiek van onze gemeenschap waarderen. Ons team is een mooie mix van mensen: van pas afgestudeerden tot ervaren krachten die hun 25-jarig jubileum vieren. Sommigen zijn net begonnen aan het ouderschap, terwijl anderen al een hele andere carrière achter de rug hebben.

Maar wat ons allemaal bindt? Onze passie voor het vak en de wens om de best mogelijke zorg te bieden. Als jij je daarin kunt vinden, dan pas je perfect in ons team.

Laat ons je voorstellen aan gro-up kraamzorg, voorheen bekend als kraamzorg Rotterdam. Als de oudste en grootste kraamzorgorganisatie in Rotterdam en omstreken, leveren wij al tientallen jaren professionele en liefdevolle zorg die aansluit bij de behoeften van kraamvrouwen. Daarnaast zijn wij de enige kraamzorgorganisatie in de regio die zowel kraamzorg thuis als in een Geboortehotel aanbiedt. Dat maakt ons echt speciaal!


Op deze website stellen we gro-up verder aan je voor.

Wat breng jij?

Jij weet als geen ander wat het prachtige vak van kraamverzorgende inhoudt. Je hebt een zorghart, en met jouw enthousiasme weet je van iedere kraamweek een feestje op maat te maken. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match.

 • Een diploma kraamverzorgende of een MBO-diploma niveau 3 IG en uitstroom differentiatie kraamzorg.
 • Beschikbaarheid van 16 - 24 uur per week.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als kraamverzorgende, met aanvullend partuservaring! Dit is een must.
 • Je woont max 45 minuten reizen van de locatie af en beschikt over een rijbewijs.
 • Actuele kennis van procedures, protocollen en instructies die bij je functie tijdens de partusassistentie en begeleiding van kraamvrouw en haar kind horen.
 • Oog voor detail, omdat die nu eenmaal het verschil maken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal, bij voorkeur beheersing van andere native talen, zoals bijvoorbeeld Arabisch en Pools.
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Inzicht in de diverse culturele en levensbeschouwelijke achtergronden.
 • Zelfstandigheid en assertiviteit, goed in een team kunnen functioneren.
 • Dat je goed kan plannen, organiseren en uitvoeren.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden in de interactie met zowel verloskundige als cliënt.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een boeiende en afwisselende baan waarin jij echt het verschil kan maken in de levens van ouder en kind.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.194,91 en € 3.094,06  (FWG schaal 35) o.b.v. 36 uur per week.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up kraamzorg je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een goede reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, een eindejaarsuitkering, scholing en bijscholing, en de vergoeding van kosten herregistratie.

Dit breng je mee als

Je bent welkom met vragen bij Melissa, recruiter, bereikbaar op 06 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

Heb je een passie voor het ondersteunen van nieuwe ouders en hun pasgeboren baby's? Laat deze kans bij het Sophia Geboorte Centrum niet aan je voorbijgaan! Je reis naar een voldoening gevende carrière als kraamverzorgende begint met een kennismakingsgesprek bij ons op de locatie in het Sophia Geboorte Centrum, gevolgd door een gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren is simpel: vul het formulier hieronder in of stuur ons een WhatsApp-bericht via de knop op deze pagina.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures