Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als junior adviseur kwaliteit

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
32 tot 36 uur per week, dagen in overleg


De baan

De adviseurs kwaliteit houden zich bezig met het vernieuwen van de visie op kwaliteit en de uitrol daarvan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Zij zorgen dat processen in lijn zijn met de gekozen strategie, continu verbeteren en getoetst kunnen worden aan de gestelde normen. Ook zijn zij verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van interne en externe audits en het monitoren van de verbeteracties die eruit voortkomen.

Als junior adviseur zal jij je in eerste instantie bezighouden met ondersteunende en voorbereidende taken. Samen met de collega’s van de afdeling kwaliteit streef je naar een optimale ontwikkeling binnen je rol. Het belangrijkste is dat je dát ontwikkelt wat jij nodig hebt om straks als volwaardig adviseur kwaliteit aan de slag te kunnen gaan. Kortom, een leerzame job met alle ruimte voor initiatief en volop mogelijkheden om je beroepsvaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling Kwaliteit adviseert directie en management ten aanzien van het strategisch kwaliteitsbeleid van gro-up en adviseert met betrekking tot het onderwerp risicomanagement. Je legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur.

Wat breng jij?

Door jouw empathisch en analytisch vermogen en je organisatietalent, creativiteit en overtuigingskracht ben jij in staat om aanzet te geven tot verbetering en/of verandering van onze kwaliteitsprocessen en het kwaliteitsbeleid. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match!

 • Minimaal 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Een afgeronde hbo/ wo opleiding.
 • Kennis van kwaliteitssystemen.
 • Kennis van certificerende kwaliteitsnormen zoals ISO 9001.
 • Zowel zelfstandig, als in teamverband kunnen werken.
 • Actuele kennis van vakgerelateerde ontwikkelingen.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.956,- en maximaal € 4.358,- op basis van een
  36-urige werkweek (cao Sociaal Werk, schaal 9), afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Anja Becholtz, Adviseur Kwaliteit, bereikbaar op maandag tot en met donderdag via 06-11710156.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet. 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures