Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als jeugdhulpverlener

voor ons werkgebied in Rotterdam
per oktober 2022 voor 24 tot 36 uur per week

De baan

In jouw begeleiding werk je met kinderen of jongeren doelgericht aan hun gedragsregulatie, emotieregulatie, sociale vaardigheden en zelfredzaamheid bijvoorbeeld met als doel hen weer naar school te laten gaan. Je weet de klik te vinden en sluit aan op de motivatie van de jongere/het kind.

Meestal werk je in het primair- of voortgezet onderwijs met kinderen of jongeren met autisme, ADHD, trauma- en /of hechtingsproblematiek. Je kijkt niet alleen naar het gedrag, maar vooral naar de onderliggende ondersteuningsbehoefte. Met positieve bekrachtiging als basis draag je bij aan de groei van kinderen. Dit zal ook voor een groot deel bestaan uit het bieden van begeleiding op school en het geven van kleinschalige trainingen in onze Huizen van de Wijk waar we de verbinding met buurtwerk hebben.

Je bent onderdeel van het jeugdhulp-gebiedsteam in Rotterdam. Dit team bestaat uit professionele en gemotiveerde collega’s, die werkzaam zijn bij kinderen thuis, op school, in de opvang en op de behandelgroepen.  Je bent in staat om zelf jouw werktijd optimaal in te delen en bent hierin flexibel. Collega’s kunnen bij je terecht en jij staat open voor feedback en advies van collega’s. Samen bieden jullie goede jeugdhulp en dragen jullie bij aan de groei van kinderen.

Wat breng jij?

Het belangrijkste: jij kunt jongeren laten groeien. Omdat je oog hebt voor wat ze doen, denken en voelen en jij weet welke ondersteuning hen verder kan helpen. Verder vragen wij:

 • Een pedagogisch diploma op mbo niveau of hbo/wo niveau aangevuld met een SKJ-registratie of de mogelijkheid deze aan te vragen.
 • Ervaring en affiniteit met het werken met kinderen met gedragsproblematiek.
 • Het liefst al ervaring– door werk of stage - in het bieden van jeugdhulp in het onderwijs.
 • Een positieve en oplossingsgerichte instelling, geduld en doorzettingsvermogen.
 • Je staat open voor feedback, vraagt tijdig ondersteuning en leert samen met collega’s om de beste keuzes te maken.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
 • Salaris volgens de cao Jeugdzorg:
  voor mbo gediplomeerden schaal 7 bruto € 2.415,- tot € 3.451,-  
  of schaal 8 (hbo werk- en denkniveau) € 2.524,- tot € 3.749,-  per maand bij 36 uur per week, en bij hbo gediplomeerd schaal 9, bruto € 2.735,- tot € 4.085,-  per maand bij 36 uur per week.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar jeugdhulp onderdeel van is.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Sanne Brand, recruiter, op 06-13385159.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek.
We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook binnen jeugdzorg ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures