Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als interne communicatiespecialist

voor 32 tot 36 uur per week
op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs.  


De baan

Begrijp jij, net als wij, de kracht van communicatie? Versta jij je vak en weet jij onze organisatie en je collega's te overtuigen met de effectieve inzet van communicatie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Als interne communicatiespecialist word jij verantwoordelijk voor de interne communicatieactiviteiten binnen alle domeinen van gro-up. Je bent de verbindende schakel tussen de afdeling Merkmakers en de verschillende domeinen, en bent het eerste aanspreekpunt voor het management. Het ontwikkelen van oplossingen voor interne communicatievraagstukken is helemaal jouw ding. Je bouwt mee aan ons merk, met als doel interne betrokkenheid en trots te creëren!

Experimenteren en nieuwe dingen uitproberen? Graag! Bij ons krijg je alle vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid om je baan helemaal eigen te maken.


Jouw nieuwe werkplek

De afdeling gro-up Merkmakers is verantwoordelijk voor alle activiteiten die zorgen voor een goede merkbeleving bij de verschillende doelgroepen en binnen de eigen organisatie. Met als doel het merk gro-up top of mind te laten zijn bij externe stakeholders waarbij we de verkoop van onze diensten en producten stimuleren. En dat doen we door een stevige merkidentiteit neer te zetten waardoor onze interne stakeholders met trots het merk uitdragen, dat alle domeinen vertegenwoordigt en samen de totale dienstverlening van gro-up vormt.

Wat breng jij?

Als interne communicatiespecialist ben je altijd op de hoogte van wat er speelt binnen gro-up. Je hebt een luisterend oor en je collega’s weten je te vinden wanneer ze iets breed willen communiceren. Je hebt goede adviesvaardigheden, bent dienstverlenend en enorm taalvaardig. Ook vragen wij:

 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van marketing en communicatie.
 • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goed kunnen plannen en organiseren.
 • Kennis van projectmanagement.
 • Je bent proactief, zelfstandig en in het bezit van een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.956,- en maximaal € 4.358,- op basis van een
  36-urige werkweek (cao Sociaal Werk, schaal 9), afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Chantal Ho‑A‑Hing, manager marketing & communicatie van de afdeling gro-up Merkmakers, bereikbaar via 06-51197216.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie Roozeboom, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures