Terug naar overzicht
 • Plaats

  Rotterdam

 • Gepubliceerd op

De baan

Groei mee
als intern begeleider

op de Van Brienenoordschool in Rotterdam


1 fte (wij nodigen ook parttimers van harte uit om te solliciteren)


De baan

Iedereen moet zijn talenten volledig kunnen ontwikkelen. Als intern begeleider op onze school vorm jij de brug naar het talent van leerlingen en leerkrachten. Je zorgt  ervoor dat onze kwaliteitszorg wordt geborgd en verder wordt ontwikkeld. Je coacht collega’s op zorg- en onderwijsprocessen en werkt gericht aan de brede ontwikkeling van leerlingen. Kortom, een uitdagende functie waarin jij echt het verschil binnen onze school kunt gaan maken.

Jouw nieuwe werkplek

Op de Van Brienenoordschool verzorgen wij onderwijs, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor ca 400 leerlingen in Oud-IJsselmonde (Rotterdam). Het kindcentrum wordt in de toekomst  een mooi voorbeeld van samenhang met de buurt: kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en kraamzorg zijn dichtbij en slim verweven, met vloeiende overgangen tussen deze werkdomeinen.  We werken samen met onze vakdocenten aan een breed en uitdagend aanbod, dat elk kind uitdaagt zic

Wat breng jij?

Je bent een graag geziene collega. Je bent pro-actief, reflecteert op je eigen handelen en daarmee zorg je voor een positieve teamspirit. Natuurlijk weet je veel te vertellen over onderwijs- en zorgprocessen en kan jij collega’s goed begeleiden. Verder breng jij de volgende dingen mee:

 • Een relevant diploma waarmee je bevoegd bent voor het geven van interne begeleiding.
 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met kwaliteitszorg.
 • Je wil graag blijven leren en bent gedreven om het best mogelijke onderwijs te bieden aan onze leerlingen.
 • Een open en transparante houding naar leerlingen, ouders en collega’s.

Wat gro-up jou biedt

Wij bieden jou een uitdagende baan met ruimte voor groei en eigen inbreng binnen. Verder bieden wij jou:

 • Een dienstverband conform de CAO.
 • Een salaris van  € 2.820,- tot € 4.534,- bruto per maand bij 40 uur per week. Dit valt in schaal L11 volgens cao Primair Onderwijs.
 • Een fijn team met wie je verder vorm kunt gaan geven aan ons onderwijs.
Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Via deze link kun je meer zien over de school en de omgeving, de plek waar je gaat werken.

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar onze school onderdeel van is.

Voor vragen over de baan en het team kun contact zoeken met Ronald Pieck, directeur, bereikbaar op 06- 20409400 of met Flossie van der Huysen, directeur, bereikbaar op 06-11207165.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar op telefoonnummer 06-83125285.

 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte.  
Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg. 
Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op de Van Brienenoordschool ervaar je die kracht.
 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures