Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als (interim) adviseur marketing & communicatie

voor 32 tot 36 uur per week
op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs  


De baan

Jouw stip op de horizon is een optimale klantbeleving. Je gaat meewerken aan projecten die echt zichtbaar zijn en daarmee bijdragen aan het succes van onze organisatie.
Jij bent de verbindende schakel tussen de afdeling gro-up Merkmakers en de verschillende domeinen die onze organisatie kent. Je adviseert op het gebied van marketing en communicatie en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en realisering van het marketing- en communicatieplan en projectplannen voor nieuwe initiatieven in de regio. Jij trekt initiatieven makkelijk naar je toe en deinst er niet voor terug om je grenzen te verleggen en alles uit jezelf te halen. Zowel in- als extern weet jij mensen te enthousiasmeren en mee te krijgen.

                                                                                                                                       
Jouw nieuwe werkplek

 

De afdeling gro-up Merkmakers is verantwoordelijk voor alle activiteiten die zorgen voor een goede merkbeleving bij de verschillende doelgroepen en binnen de eigen organisatie. Met als doel het merk gro-up top of mind te laten zijn bij externe stakeholders waarbij we de verkoop van onze diensten en producten stimuleren. En dat doen we door een stevige merkidentiteit neer te zetten waardoor onze interne stakeholders met trots het merk uitdragen, dat alle domeinen vertegenwoordigt en samen de totale dienstverlening van gro-up vormt. De activiteiten van deze afdeling zijn divers: ontwikkelen van een marketingcommunicatiestrategie, het adviseren van de verschillende bedrijfsonderdelen, het ontwikkelen en onderhouden van websites, digitale media en producten, het verzorgen van de interne communicatie en beheer van de interne communicatiekanalen, bewaking huisstijl en andere producten en communicatiemiddelen zoals reclames, brochures, foldermateriaal, het bedenken en uitvoeren van (multimedia)campagnes en zorgen voor merkactivatie en sponsoring.

Wat breng jij?

Jij bent in staat om meerdere balletjes hoog te houden. Natuurlijk ben je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie. Je hebt goede adviesvaardigheden, bent dienstverlenend en enorm taalvaardig. Ook vragen wij:

 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van marketing en communicatie.
 • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goed kunnen plannen en organiseren.
 • Goed om kunnen gaan met deadlines.
 • Analytisch vermogen voor het vertalen van ontwikkelingen in concrete beleidsvoorstellen.
 • Je bent proactief, zelfstandig en in het bezit van een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.956,- en maximaal € 4.358,- op basis van een 36-urige werkweek. Dit valt onder de cao Sociaal Werk schaal 9.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17 % waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.
 • Hybride werken, deels werken op kantoor en deels thuis werken.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Chantal Ho‑A‑Hing, manager marketing & communicatie van de afdeling gro-up Merkmakers, bereikbaar via 06-51197216.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie Roozeboom, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures