Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als inkoper op ons hoofdkantoor
32 tot 36 uur per week
maandsalaris van €3.489 tot €5.144

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie waarin jij je vrij kan bewegen en een belangrijke bijdrage levert aan het verbeteren en door ontwikkelen van een duurzaam inkoopproces van onze maatschappelijke organisatie? Lees dan snel verder!

Waar kom je te werken

Jou standplaats is de afdeling inkoop. Gezien de strategie van gro-up, de groei van de organisatie en schaarste van middelen krijgt de afdeling inkoop een grotere en meer centrale rol in de organisatie. De afdeling inkoop werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie.

Jij zal samen met twee collega-inkopers de afdeling inkoop verder gaan vormen, waarbij je samen de verantwoordelijkheid draagt voor het optimaliseren, uitdragen en uitvoeren van de inkoopvisie van gro-up, waarbij de focus ligt op duurzaamheid: op constructieve en vernieuwende wijze omgaan met mensen, materialen en middelen om continuïteit te realiseren. Het gro-up breed ondersteunen bij en faciliteren van inkoop om het beste resultaat voor gro-up te behalen. Je legt verantwoording af aan de manager facility management.

Wat ga je doen als inkoper

Als inkoper word jij, zowel binnen- als buiten gro-up, dé partner op het gebied van inkoop. Jij weet als geen ander de inkoopvisie van gro-up correct toe te passen en duurzame relaties op te bouwen.

Je maakt afspraken met collega’s en leveranciers over het leveren van producten en diensten. Je bouwt relaties verder uit en je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, bewaking en verdere ontwikkeling van het inkoopbeleid. Het ene moment ben je hands-on bezig om een acuut supply probleem op te lossen en het andere moment voer je een contractbespreking met een leverancier. Je brengt contract- en leveranciersmanagement naar een hoger niveau. 

Met jouw analytische kwaliteiten weet jij cijfers op de juiste wijze te interpreteren. Deze analyses zet je om in concrete acties en voorstellen. Met toewijding en doorzettingsvermogen blijf je zoeken naar procesverbeteringen, draag je zorg voor een goede implementatie en monitor je de prestaties.  

Dit krijg je van gro-up

  • Een maandsalaris van € 3.489 tot € 5.144 op basis van 36 uur, volgens cao Sociaal werk schaal 9. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Hybride werken is bij ons de norm, deels werken op ons gezellige hoofdkantoor en deels vanuit je ingerichte thuiswerkplek.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er extra vrije dagen van te kopen.
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen en een fietsplan. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.
  • De ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Met opleidingen en coaching, uitjes met de personeelsvereniging of lekker sporten op kantoor op maandag.

Dit breng je mee als inkoper

  • Een afgeronde hbo-opleiding Facility Management (bij voorkeur een minor gericht op Procurement en/of aangevuld met NEVI 1).
  • Werkervaring binnen inkoop. (minimaal 3 jaar).
  • Uitstekende vaardigheden op gebied van communicatie, samenwerking, advisering en relatiebeheer.
  • Plan- en organisatievermogen om het beleid/de activiteiten tijdig en juist uit te voeren.
  • Een gezonde portie lef; je durft beslissingen te nemen en vindt het leuk om anderen mee te nemen in jouw gedachtegang!

Word een gro-upper!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Annemarie via 06 83 12 52 85.

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een tweede gesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek en ben jij straks een echte gro-upper!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures