Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als hbo jeugdwerker in Rotterdam Ommoord en Nesselande
32 uur, dagen in overleg
maandsalaris tussen € 3.282 en € 4.676

Elk kind verdient de kans om goed op te groeien. Als hbo jeugdwerker kan jij daar aan bijdragen.

Waar kom je te werken?
Je komt terecht in een team jeugdwerkers en jongerenwerkers en samen vormen jullie een spil in de wijk als het om jeugd en de wijkprogrammering gaat en verbindt partijen aan Buurtwerk en elkaar.  

‘We hebben oog voor talent en helpen de ander bij het ontwikkelen ervan’.  

Waar het kan, vinden onze activiteiten buiten plaats. Onder het motto van: buiten (je horizon verbreden), boven (vergroten van sociaal emotionele vaardigheden) en binnen (gezonde leefstijl). Je krijgt de gelegenheid om met jouw inbreng mede vorm te geven aan nieuwe werkwijzen en projecten op het gebied van ouderbetrokkenheid, talentontwikkeling, activiteiten op pleinen of in de Huizen van de Wijk en het geven van voorlichtingen op scholen. 

Je wordt onderdeel van gro-up, waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons als gro-up op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Enthousiaste collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.   

Wat ga je doen als hbo jeugdwerker?

Elk kind verdient de kans om goed op te groeien. Als jeugdwerker draag jij daaraan bij. Dit doe je vanuit een groot team en door middel van (plein)activiteiten, (school)projecten en in nauwe samenwerking met basisscholen en netwerkpartners. Onze activiteiten zijn een middel om toe te werken naar het vergroten en versterken van sociaal-emotionele vaardigheden van kinderen. Hiernaast bieden wij laagdrempelige en collectieve opvoedondersteuning voor ouders die hier behoefte aan hebben.

In jouw rol ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor het vormgeven van deze activiteiten en speel je een cruciale rol in het opbouwen en onderhouden van een sterk netwerk. Door intensief te netwerken, werk je samen met diverse partners om de best mogelijke ondersteuning en kansen voor kinderen en hun ouders te realiseren.

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Sociaal Werk schaal 8 (bij hbo diploma): € 3.282 tot € 4.676 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 170 verlofuren, een individueel keuzebudget en een loopbaanbudget.
 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek.
 • Toegang tot een aantrekkelijk leerprogramma via de gro-up academy en tijdens de 2-jaarlijkse buurtwerkacademie-week.
 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.
 • Wedden dat de kinderen ook jou nog nieuwe dingen zullen leren.

Dit breng je mee als hbo jeugdwerker

 • Een relevant hbo diploma dat bevoegdheid geeft voor werken met jeugdigen, zoals pedagogiek of social work.
 • Mogelijkheid tot registreren bij het registerplein voor kind- en jongerenwerkers.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en netwerk skills.
 • Je bent creatief en neemt graag initiatief.
 • Flexibiliteit in je werktijden. Wij werken ook in de avonden, weekenden, in vakanties en op feestdagen.
 • Durf, energie en de nieuwsgierigheid. Je hebt oog voor je omgeving en kan snel schakelen in een nieuwe samenwerking met collega’s.

Word een gro-upper!

Deze kans laat je niet aan je voorbij gaan toch?

Solliciteer snel, want anders is deze plek misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Sanne via 06 13 38 51 59.

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een kennismaking op locatie. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een sollicitatiegesprek met je toekomstige teamleider en kun je hopelijk al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures