Terug naar overzicht
 • Plaats

  Rotterdam

 • Gepubliceerd op

De baan

Groei mee
als gymleerkracht

op de Van Brienenoordschool in Rotterdam

1 fte (fulltime), we nodigen ook parttimers van harte uit om te solliciteren

De baan

Als gymleerkracht ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van gedifferentieerde gymlessen voor de groepen 1 tot en met 8; hetgeen neerkomt op 18 groepen waar je twee keer per week les aan geeft. Tevens coördineer je diverse sportactiviteiten en zorg jij voor de overdracht met collega’s.

Jouw nieuwe werkplek

Op de Van Brienenoordschool verzorgen wij onderwijs, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor ca 400 leerlingen in Oud-IJsselmonde (Rotterdam). Het kindcentrum wordt in de toekomst een mooi voorbeeld van samenhang met de buurt: kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en kraamzorg zijn dichtbij en slim verweven, met vloeiende overgangen tussen deze werkdomeinen.  We werken samen met onze vakdocenten aan een breed en uitdagend aanbod, dat elk kind uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen.

Wat breng jij?

Je bent als gymleerkracht positief ingesteld en ziet het als een kans om de kinderen en jezelf te ontwikkelen binnen dit mooie vakgebied. En dat maakt jou bijzonder! Verder breng jij de volgende dingen mee:

 • Een afgeronde ALO-opleiding.
 • Je vindt het een uitdaging om kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar in beweging te brengen.
 • Je werkt graag samen en brengt een gezonde dosis humor mee.
 • Een open en transparante houding naar leerlingen, ouders en collega’s.

Wat gro-up jou biedt

Wij bieden jou een uitdagende baan met, ruimte voor groei en eigen inbreng binnen een fijn team met behulpzame collega’s. Verder bieden wij jou:

 • Een dienstverband conform de CAO.
 • Een salaris van  € 2.738,- tot € 4.206,- bruto per maand bij 40 uur per week. Dit valt in schaal L10 volgens cao Primair Onderwijs.
 • Begeleiding en ondersteuning van onze schoolopleiders.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.
   

Wil je meer weten?

Via deze link kun je meer zien over de school en de omgeving, de plek waar je gaat werken.

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar onze school onderdeel van is.

Voor vragen over de baan en het team kun contact zoeken met de directie: Ronald Pieckbereikbaar op telefoonnummer 06- 20409400 of met Flossie van der Huysen 06-11207165

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar op telefoonnummer 06-83125285.
 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte.  
Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg. 
Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op de Van Brienenoordschool ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures