Terug naar overzicht
  • Plaats

De baan

Groei mee
als groepsondersteuner

voor onze locaties in Rotterdam
12 tot 20 uur per week, uren en dagen in overleg.


De baan
Als groepsondersteuner kinderopvang ondersteun je onze pedagogisch medewerkers met (verzorgende) taken zoals het klaarmaken van maaltijden en gezonde snacks en het begeleiden van kinderen tijdens spel en verzorgmomenten. Onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers houd je toezicht op buitenactiviteiten en begeleid je de kinderen tijdens uitstapjes. Daarnaast houd je je bezig met licht huishoudelijke taken zoals het afnemen van tafels en stoelen en het opruimen van speelgoed. Door jouw inzet kunnen de kinderen lekker spelen in een fijne en hygiënische ruimte.

Als groepsondersteuner leer je het werkveld alvast kennen. Want jij hebt de ambitie om een BBL opleiding te volgen tot pedagogisch medewerker.
 

Wat breng jij?

Je bent een echte teamspeler en je hebt affiniteit met het werken met kinderen van 0 tot 13 jaar. Daarnaast breng je mee:

  • Je hebt de ambitie om jezelf door te ontwikkelen tot pedagogisch medewerker
  • Een afgeronde opleiding mbo 2 Zorg en Welzijn of soortgelijk is een pré. Of je bent begonnen aan een kindgerichte opleiding mbo 3 maar je hebt deze (nog) niet afgerond.
  • Je hebt affiniteit met het werken met kinderen.
  • Je kan goed schakelen tussen werkzaamheden.

Wat gro-up jou biedt

Het kind en jouw collega’s zijn bij jou altijd het uitgangspunt, maar jij als medewerker bent minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij jou:

  • Een salaris van € 1.914,- tot € 2.071,- bruto per maand bij 36 uur per week volgens schaal 3 van de cao Kinderopvang. Zodra je met de BBL opleiding start ga je over naar schaal 5
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan, een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen.
  • Een team van gezellige en gemotiveerde collega’s in een bruisende omgeving!

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.
Ook ben je altijd welkom met vragen bij Simone Laupman, recruiter, via 06-22063083.  

Solliciteren

Enthousiast geworden? Wij ontvangen graag je cv en een (korte) motivatiebrief waaruit blijkt waarom je graag bij ons aan de slag wil gaan! Solliciteren kan tot 1 oktober 2022.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures