Terug naar overzicht

GROEI MEE

als pedagogisch medewerker (diverse functies mogelijk)

voor onze locatie Dalton Kindcentrum in Pijnacker 
uren, dagen en functie in overleg 

De baan
Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang maak jij het verschil voor collega’s en voor de kinderen. Wil je graag aan de slag op de BSO, het KDV, als onderwijsassistent, medewerker peutergym, zomerkracht, flexkracht of een combinatie van een van deze rollen? Dat kan! 

Op locatie Dalton Kindcentrum word je uitgedaagd om van elke dag de leukste te maken. Verbinding maken en communicatief vaardig zijn is daarbij van belang. We zoeken voor deze grote locatie collega’s die peutergym willen geven, de moestuin willen onderhouden, een speurtocht uit willen zetten, van knutselen en tekenen houden, buiten willen ravotten, als klassen assistent aan de slag willen etc. 

Je kan dus zelf je voorkeur opgeven en de werktijden en dagen zijn ook nog in overleg. We zoeken meerdere collega’s dus solliciteer gerust met je beste vriend(in) of oud-klasgenoot! 

Dit is waar je dat gaat doen
Het Dalton Kindcentrum ligt op een prachtige plek in een nieuwe wijk in Pijnacker. De metro stopt voor de deur en de locatie is binnen tien minuten met de auto te bereiken vanuit Zoetermeer, Den Haag, Delft, Nootdorp en Rotterdam. Parkeren (voor de deur) is gratis!
In ons ruime en lichte gebouw hebben alle groepen een eigen gezellige ruimte die helemaal afgestemd is op de leeftijd van de kinderen. Wil je na je werk nog snel even een boodschap halen alvorens je aan je welverdiende Netflix avondje begint? Winkels zijn op loopafstand. We organiseren vaak leuke uitjes om de onderlinge band met je collega’s te versterken.

Wat breng jij?

Jij ziet iedere dag als een nieuwe uitdaging en hebt passie voor ons vak. Uiteraard beschik jij over een relevant diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Maar wat voor extra’s breng je mee?

 • Jij hebt een proactieve houding en positieve persoonlijkheid.
 • Je bent ondernemend; Je signaleert knelpunten en kansen binnen de locatie.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

Bij gro-up ontdek je telkens iets nieuws en doe je waardevolle ervaring op als pedagogisch medewerker. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een baan en een werkweek die perfect bij jou passen.
 • Een fijne werkomgeving, vaak dicht bij huis, waarin een goede samenwerking en een positieve sfeer centraal staan.
 • Mogelijkheden om intern verder te groeien en je talenten te ontwikkelen.
 • Een salaris tussen €2.385,- en €3.192,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit valt in schaal 6 van de cao Kinderopvang​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, collectieve ziektekosten- en autoverzekering, eindejaarsuitkering, binnen enkele maanden een vast contract en goede opleidingsmogelijkheden.
 • ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Een dynamische en gezellige werkomgeving waarin jij het verschil kunt maken.
 • Flexibele uren en dagen, afgestemd op jouw behoeften.
 • De kans om je passie voor pedagogiek in verschillende rollen uit te leven.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen.

Volg je momenteel de PABO, Sport en Bewegen Academie of de opleiding Social Work richting Jeugdwerk en heb je 50% van je studiepunten binnen? Dan kwalificeer je voor de BSO. Ook leuk om lekker bij te verdienen dus!

Wil je meer weten?

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer vandaag nog en help ons bij het creëren van geweldige ervaringen voor kinderen en collega's bij Dalton Kindcentrum in Pijnacker. Stuur je cv en motivatiebrief naar romy.harteveld@gro-up.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen.

Ook voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Romy, via 06-22 30 93 51.

Solliciteren

Jouw sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld! Vertel ons hierin waar je goed in bent en waarom jij een welkome aanvulling bent in ons team. Vertel je dit liever tijdens een eerste gesprek? Ook prima! Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures