Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als financieel specialist / financial controller op ons hoofdkantoor

24 tot 36 uur per week

maandsalaris van € 3.035 tot € 4.323  

Voel jij je thuis in een bevlogen professioneel team, waarbinnen je de ruimte krijgt om te groeien, jezelf te ontwikkelen en je echt het verschil kunt maken? Lees dan snel verder!

Waar kom je te werken?

Op de afdeling financiën draait alles om het voeren van een betrouwbare, complete en tijdige financiële administratie en rapportage die aan alle standaarden voldoet. De afdeling bestaat uit het team financiële administratie en uit het team business control. Het team financiële administratie verzorgt de debiteurenadministratie, crediteurenadministratie, kas- en bankzaken en grootboek. Het team business control verzorgt de maandafsluitingen, jaarrekening, begroting en rapportering. Met versterking van ons team financieel specialisten/ financial controllers is het de bedoeling om de analyse en de (maand)rapportages over te nemen van de business controllers. Je rapporteert aan de manager Finance & Control.

Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Gepassioneerde collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.     

Wat ga je doen als financieel specialist / financial controller

Als financieel specialist / financial controller zorg je samen met je collega's voor een goed functionerende financiële administratie. Jij bent verantwoordelijk voor het controleren, verwerken en analyseren van financiële (sub)administraties en processen. Jouw analyses zijn grondig, waardoor afwijkingen niet aan je aandacht ontsnappen. Met jouw expertise weet je deze correct af te handelen. Daarnaast doe je je uiterste best om zoveel mogelijk relevante sturingsinformatie te verzamelen, zodat je de juiste rapportages en de fiscale afhandeling van BTW, VPB en dividendbelasting kunt opstellen. Het team van financieel specialisten / financial controllers zal ook de maandrapportage en het voorwerk voor de jaarrekening overnemen.
 

Dit krijg je van gro-up

 • Een maandsalaris van € 3.035 tot € 4.323 op basis van 36 uur, volgens cao Sociaal werk schaal 8. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Hybride werken is bij ons de norm, deels werken op ons gezellige hoofdkantoor, op de locaties en deels vanuit je ingerichte thuiswerkplek.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er extra vrije dagen van te kopen.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen en een fietsplan. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.
 • De ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Met opleidingen en coaching, uitjes met de personeelsvereniging of lekker sporten op kantoor.

Dit breng je mee als financieel specialist/ financial controller

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
 • Uitgebreide kennis van Excel.
 • Up-to-date kennis van alle relevante (fiscale) ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Oog voor detail.
 • Proactief en initiatiefrijk.
 • Energiek en gedreven.
 • Sterk in plannen en organiseren.

Word een gro-upper!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Annemarie via 06 83 12 52 85.

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een tweede gesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek en ben jij straks een echte gro-upper!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures