Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als financial controller / business controller op ons hoofdkantoor
36 uur per week
maandsalaris tussen €3.802 tot €5.702

Wil jij je stempel drukken en bijdragen aan het concreet maken van doelen en processen in rapportages? Dan is dit jouw kans!

Waar kom je te werken?

Op de afdeling financiën draait alles om het voeren van een betrouwbare, complete en tijdige financiële administratie en rapportage die aan alle standaarden voldoet. De afdeling bestaat uit het team financiële administratie en uit het team business control. Het team financiële administratie verzorgt de debiteurenadministratie, crediteurenadministratie, kas- en bankzaken en grootboek. Het team business control verzorgt het samenstellen van de begroting, jaarrekeningen en rapportering. Je rapporteert aan de manager finance & control en werkt nauw samen met regiodirecteuren, lijnmanagers, de concerncontroller en drie collega financial/business controllers.

Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Gepassioneerde collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.     

Wat ga je doen als financial controller / business controller

Als financial controller/ business controller ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting, prognoses en analyses. Daarnaast identificeer je kansen en risico's en doe je suggesties ter verbetering van de bedrijfsvoering.

Onze financiële afdeling is volop in ontwikkeling; van een op financial control gerichte afdeling naar een business control gerichte organisatie
. Jouw rol zal hierin cruciaal zijn. Met jouw expertise zul je een aanzienlijke impact hebben op ons werk en wachten er veel uitdagingen op je. Je zult te maken krijgen met complexe financieringsstromen, wat jouw rol als financial controller/business controller des te uitdagender maakt.

Kortom, een interessante functie waarin jij de kans krijgt om bij te dragen aan de vertaling van ons organisatiebeleid door doelen en processen meetbaar te maken in rapportages.
 

Dit krijg je van gro-up

 • Een maandsalaris van € 3.802 tot € 5.702 op basis van 36 uur, volgens cao Sociaal werk schaal 10. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Hybride werken is bij ons de norm, deels werken op ons gezellige hoofdkantoor, op de locaties en deels vanuit je ingerichte thuiswerkplek.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er extra vrije dagen van te kopen.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen en een fietsplan. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.
 • De ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Met opleidingen en coaching, uitjes met de personeelsvereniging of lekker sporten op kantoor.

Dit breng je mee als financial controller / business controller

Jij bent in staat om innovatieve ideeën te genereren en buiten de gebaande paden te denken. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en hebt het vermogen om verder te kijken dan alleen je eigen vakgebied. Verder vragen wij het volgende:

 • Een afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur in accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
 • Ervaring met projectmatig werken, bij voorkeur met Agile methodologie, en kennis van business intelligence rapportage.
 • Uitgebreide kennis van Excel.
 • Up-to-date kennis van alle relevante (fiscale) ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Ervaring met PowerBI is een pluspunt.
 • Oog voor detail.
 • Proactief en initiatiefrijk.
 • Energiek en gedreven.
 • Sterk in plannen en organiseren.

Word een gro-upper!

Voor vragen ben je altijd welkom bij Annemarie Roozeboom, recruiter, via 06 83 12 52 85. Het sollicitatieproces bestaat uit twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. We kijken uit naar jouw interesse.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures