Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als coördinator planning

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
28 uur per week, in ieder geval op maandag en donderdag

(uren kunnen verdeeld worden over vier dagen)

De baan


Jij wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling personeelsplanning. Je hebt een geweldig team tot je beschikking van ongeveer 10 planning experts waarmee je samenwerkt. Voor dit team ben jij niet alleen hun leidinggevende maar ook hun inspirator, kennisdrager en coach. Daarnaast ben jij samen met de adviseur arbeidsmarktcommunicatie en recruitment  verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten en contractonderhandelingen met uitzendbureaus. Ook het ontwikkelen en implementeren van nieuwe werkprocessen en het optimaliseren van bestaande werkprocessen is helemaal aan jou besteed. Je weet je hoofd koel te houden als er veel verschillende werkzaamheden op je af komen en presteert goed onder druk. Kortom, een leuke functie waarin jij, in deze uitdagende arbeidsmarkt, echt het verschil kan maken door samen met jouw team te zorgen voor een optimale personeelsbezetting van onze kinderopvanglocaties.

Wat breng jij?

Jij bent een snelle denker die problemen met creatieve oplossingen te lijf gaat en hierbij altijd het overzicht houdt. Je neemt het team mee in organisatieontwikkelingen, stelt de juiste prioriteiten en kunt zowel adhoc als lange termijn denken. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan zijn wij een perfecte match.

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je werkt accuraat, klantgericht en beschikt over analytisch vermogen.
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het hebben en houden voor een goed personeelsbestand, toekomstproof en een juiste invulling van de roostering.
 • Het bijhouden van relevante wet- en regelgeving is vanzelfsprekend voor jou.
 • Je hebt kennis- en ervaring met Excel.
 • Indien je kennis hebt van de uitzendbranche, roostering en de eisen die worden gesteld aan personeel werkzaam in de kinderopvang en de laatste ontwikkelingen hierin is dit een grote pre.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.964,- en maximaal € 3.999,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 9 cao Kinderopvang). Afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17% waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan kun je contact opnemen Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet. 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures