Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als cateringmedewerker


op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
voor 10 uur per week, op woensdag en vrijdag

De baan


Met jouw dienstverlenende instelling en brede glimlach ben jij onmisbaar voor ons bedrijfsrestaurant. Jouw dag begint met het bereiden van verse broodjes. Wordt het een supersandwich met zalm of toch een pistolet met kip en avocado en een frisse salade? Aan jou de keuze! Ondertussen zorg je er ook voor dat de koeling is gevuld met drankjes en snacks. Best hectisch dus…maar wel enorm leuk! Natuurlijk doe je dit niet alleen maar samen met een leuk team collega’s. Nog even een lunch klaarzetten voor een bijeenkomst en een kleine schoonmaak en jullie werkdag zit er alweer op!

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling catering verzorgt dagelijks het lunchaanbod in het bedrijfsrestaurant en ten behoeve van vergaderingen en bijeenkomsten. Er wordt een verantwoorde en gevarieerde lunch aangeboden. Op verzoek wordt bij speciale gelegenheden de catering verzorgd; o.a. buffetten, hapjes, high tea etc.De werktijden zijn van 09:15 uur tot 14:15 uur.

Wat breng jij?

Je bent hét visitekaartje van ons bedrijfsrestaurant, staat stevig in je schoenen en ziet het werk liggen. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match!

  • Je hebt minimaal vmbo werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden.
  • Je hebt gevoel voor hygiëne en bent representatief.
  • Je bent flexibel en bent bereid om af en toe onverwachte open diensten op te vullen.
  • Indien je ervaring hebt in een soortgelijke functie is dit een grote pre.

Wat gro-up jou biedt

Een leuke baan in een fijn hecht team waarin jij al je creativiteit kwijt kan. Verder bieden wij:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.875,- tot € 2.463,- op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Tineke Kalishoek, teamleider Algemene zaken, bereikbaar via 06-11871569.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures