Terug naar overzicht

Groei mee

als business controller

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
voor 32 tot 36 uur per week

De baan


In deze functie ben jij dé business partner tussen de verschillende domeinen van gro-up. Je wordt verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting maar ook voor het opstellen van prognoses en analyses draai jij je hand niet om. Daarnaast doe jij je uiterste best om kansen en risico’s in kaart te brengen en doe je suggesties tot het verbeteren van de bedrijfsvoering. Kortom een uitdagende functie waarin jij de kans krijgt om een bijdrage te leveren aan de vertaling van ons organisatiebeleid door het meetbaar maken van doelen en processen in rapportages.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling Financiën heeft tot doel een betrouwbare, volledige en tijdige financiële administratie en rapportage te voeren, die aan alle eisen voldoet. Met elkaar verzorgen wij de debiteurenadministratie, crediteurenadministratie, kas- en bankzaken, grootboek, fiscale aangiften en rapportering. Je legt verantwoording af aan de manager Finance & Control. Als business controller werk je nauw samen met de concern controller.
 

Wat breng jij?

Jij bent in staat om nieuwe ideeën te ontwikkelen en hierbij ‘out of the box’ te denken. Je hebt een sterk analytische vermogen en bent in staat om over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken. Ook heb jij:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van accountancy of bedrijfseconomie.
 • Een dienstverlenende en klantgerichte instelling.
 • Goede adviesvaardigheden.
 • Kennis van projectmatig werken (Agile) en van business intelligencerapportering.
 • Goede kennis van Excel.
 • Kennis van alle vakgerelateerde (fiscale) ontwikkelingen.
 • Ervaring met PowerBI is een pre.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris volgens cao Sociaal werk schaal 10 van minimaal € 3.515,- en maximaal € 5.272,- op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17 % waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Annemarie Roozeboom, recruiter, bereikbaar via 06 83 12 52 85.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.
 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures