Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als beleids- en stafmedewerker buurtwerk

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
32 tot 36 uur per week, dagen in overleg

De baan


Jij wordt verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwikkelen en actueel houden van ons beleid. Je houdt maatschappelijke, juridische en wetenschappelijke ontwikkelingen (met de focus op sociaal domein) nauwlettend in de gaten. Met gemak vertaal jij de ontwikkelingen in beleid of naar een vernieuwend aanbod. Ook voor het analyseren en toetsen van de effecten hiervan draai jij je hand niet om. Binnen het team van Onderzoek en Ontwikkeling is scherpte en gevoel voor samenhang een vereiste. Alleen dan kun je zaken tot een succes maken! Geen punt, want jij ziet al snel de knelpunten in de (kwaliteit van de) uitvoering van het beleid. Met jouw brede blik je tot een goede analyse te komen en neem je initiatieven die leiden tot verbeteringen. Je legt verbinding en treedt op als aanspreekpunt voor zowel interne als externe belanghebbenden. Kortom, een uitdagende functie waarin jij, samen met een top team, echt het verschil kan gaan maken.


Jouw nieuwe werkplek

Ons team Onderzoek en Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het vertalen van de nieuwe groeivisie van gro-up naar inhoudelijk beleid en methodieken en we werken aan de implementatie daarvan in de praktijk. We brengen inhoudelijke en innovatieve kennis in voor verdere ontwikkeling en meten de impact van wat we doen. Verder zijn we verantwoordelijk voor de zorgstructuur binnen gro-up en we adviseren andere afdelingen en dragen daar ook aan bij. Denk aan de ontwikkeling van trainingen en input leveren bij aanbestedingen.

We hebben een breed werkgebied en verdelen ons werk in de regio’s Midden, Zuid en West. Momenteel zoeken wij een beleids- en stafmedewerker voor de regio West (o.a. Zoetermeer, Wassenaar Pijnacker-Nootdorp). Het kan zijn dat daar waar nodig je wordt ingezet in andere regio’s, bijvoorbeeld de regio Zuid (oa Rotterdam, en waar van toepassing omliggende gemeenten).

Wat breng jij?

Door jouw empathisch en analytisch vermogen, helicopterview en overtuigingskracht ben jij in staat om aanzet te geven tot verbetering en/of verandering van onze dienstverlening. Je vindt het leuk om te werken aan de implementatie en / of in projecten. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match!

 • Academisch werk- en denkniveau.
 • Kennis van, en ervaring in, het sociaal domein.
 • Nieuwsgierigheid en het vermogen om trends en ontwikkelingen te kunnen onderkennen.
 • Je bent in staat om over domeinen (kinderopvang, jeugdhulp, buurtwerk, onderwijs) heen te werken en de verbinding te zoeken en te maken als dit meerwaarde oplevert voor kind, gezin en buurt.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel en kunt werken in een complexe organisatie.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team wat zich nog aan het vormen is. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.956,- en maximaal € 4.358,- (schaal 9 cao Sociaal werk) op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen kun je contact opnemen met Krista Stegink, manager Onderzoek en Ontwikkeling, bereikbaar via 06-83499417.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet. 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures