Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als bedrijfsjurist

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
32 tot 36 uur per week


Ben jij een ervaren business partner en jurist met ruime kennis van ondernemings- en contractenrecht ? Wil jij werken binnen een mooie organisatie die volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!

De baan

Recht is altijd in beweging. Je houdt nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving en jurisprudentie daarom nauwlettend in de gaten. Met gemak zorg jij ervoor dat veranderingen op juridisch gebied worden doorgevoerd. Je ondersteunt en adviseert niet alleen bij uiteenlopende juridische vraagstukken maar fungeert ook als sparringpartner voor het management, de directie en het bestuur. Door jouw scherpe blik signaleer je juridische kwesties in een vroeg stadium en kom je met een passend advies. Ook de juridische vormgeving van contracten en het vertegenwoordigen van gro-up tijdens (gerechtelijke) procedures is helemaal aan jou besteed. Kortom, een uitdagende,  zelfstandige rol waarin jij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het vergroten van het juridisch bewustzijn van onze organisatie.

Jouw nieuwe werkplek

Als bedrijfsjurist maak jij onderdeel uit van het Bestuursbureau. Het doel van het Bestuursbureau is het geven van optimale ondersteuning op bestuurlijk en beleidsvoorbereidend gebied, zodanig dat de Raad van Bestuur effectief en efficiënt haar besluitvormende rol kan vervullen. De functies binnen het Bestuursbureau vervullen een centrale rol binnen de totale gro-up organisatie op het gebied van kaderstelling, advisering, organisatieontwikkeling, risicomanagement en corporate communicatie.

Wat breng jij?

Jij weet met jouw juridisch talent en analytisch vermogen pragmatische oplossingen te vinden. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match:

 • Je hebt een afgeronde wo opleiding Rechten.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als advocaat of jurist.
 • Je hebt ervaring met procesvoering (burgerlijk recht).
 • Je hebt ervaring met strategisch en juridisch advieswerk.
 • Je hebt een helikopterview om o.a. de complexiteit en de verschillende belangen te kunnen duiden.
 • Actuele kennis van ondernemingsrecht, contractenrecht en aanbestedingsrecht is een pre.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn, hecht team. Tegelijk ben je onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.449,- en maximaal € 5.356,- op basis van een 36-urige werkweek. Dit valt onder de cao Sociaal Werk schaal 11.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Maud de Wal, bestuurssecretaris, bereikbaar via 06–23864401.

Ook ben je met vragen altijd welkom bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we graag tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures