Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als ambulant jeugdhulpverlener

voor ons werkgebied Regio Midden; Gouda en omgeving
28 tot 32 uur per week, dagen en uren in overleg

De baan

Als ambulant jeugdhulpverlener werk je in de leefomgeving van het kind (tot 18 jaar): het gezin, de  school, de kinderopvang en de buurt. Je werkt met kinderen doelgericht aan hun gedragsregulatie, emotieregulatie, sociale vaardigheden en zelfredzaamheid. Je weet de klik te vinden en sluit aan op de motivatie van het kind. Je kijkt niet alleen naar het gedrag, maar vooral naar de onderliggende ondersteuningsbehoefte. Met positieve bekrachtiging als basis draag je bij aan de groei.

Je werkt met kinderen met gedragsproblemen en/of sociaal-emotionele problemen. Bij veel kinderen is sprake van autisme, ADHD, trauma- en /of hechtingsproblematiek. We weten dat een kind niet in een bubbel opgroeit. Daarom betrek je het gezin, de school en hulpverleners actief bij de behandeling van de kinderen. Zo zorg je dat kinderen hun vaardigheden thuis, op school én andere plekken benutten. Bovendien weten ouders (of andere opvoeders) en leerkrachten vaak goed welke ondersteuning een kind nodig heeft.

Wat breng jij?

Het belangrijkste: jij kunt kinderen laten groeien. Omdat je oog hebt voor wat ze doen, denken en voelen en jij weet welke ondersteuning hen kan helpen. Verder vragen wij:

 • Een pedagogisch hbo/wo diploma, zoals SPH, MWD,  Pedagogiek of Psychologie.
 • Het liefst al ervaring– door werk of stage - in het bieden van jeugdhulp aan jonge kinderen en coaching van professionals.
 • Een SKJ-registratie, of je komt hiervoor in aanmerking (middels een praktijkprogramma).
 • Ervaring en affiniteit met het werken met jonge kinderen met gedragsproblematiek.
 • Een positieve en oplossingsgerichte instelling, geduld en doorzettingsvermogen.
 • Je staat open voor feedback, vraagt tijdig ondersteuning en leert samen met collega’s om de beste keuzes te maken.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
 • Salaris volgens de cao Jeugdzorg schaal 9, bruto € 2.735,- tot € 4.085,-  per maand bij 36 uur per week.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
 • Een goede balans in werk-privé.
 • Het behalen van je SKJ-punten wordt door ons gefaciliteerd.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Je bent altijd welkom met vragen bij Sanne Brand, recruiter, via 06-13385159.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Het inwinnen van een referentie is ook onderdeel van het proces. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook in regio Midden Holland ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures