Terug naar overzicht

GROEI MEE

als adviseur vastgoed

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
36 uur per week, dagen in overleg


De baan


Alles wat bij vastgoed komt kijken pak jij op. Dat maakt jouw werk enorm veelzijdig. Het ene moment spring je in de auto op weg naar een locatie voor het begeleiden van een grootschalig onderhoudsproject. Het andere moment ben je bezig om advies te geven aan de directie en het management. Als adviseur vastgoed heb je zo’n 40 á 50 locaties onder je hoede, weet jij van het reilen en zeilen van de locaties op het gebied van vastgoed en ben jij het aanspreekpunt voor de locatiemanagers. Daarnaast houd jij je bezig met o.a. het:

 • Coördineren en uitzetten van het (esthetische) onderhoud aan het inbouwpakket van “jouw”  panden. Van klein onderhoud tot (grootschalige) MJOP projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor voorbereiding en uitvoering van het project van A tot Z.
 • Zorgdragen dat vergunningen en huurcontracten in orde zijn.
 • In samenwerking met locatiemanagers initiatieven nemen en ze daarin te voorzien van deskundig advies.
 • Afstemming met directie en management over het vastgoed en de lopende projecten.

En wat maakt het nog meer zo leuk?

Als gro-up staan we voor groei en zijn wij continue in beweging. Een greep van de groeistappen die we de komende jaren willen gaan zetten zijn: het verder uitwerken van strategisch beleid op gebied van vastgoed, we willen de locaties gaan restylen en stappen maken om de locaties verder te verduurzamen. Een grote klus met +/- 300 locaties die wij huren! Ook spelen wij als afdeling in op nieuwe ideeën, aangezien gro-up volop in ontwikkeling is. Hierdoor komen er veel vernieuwende projecten op ons af en hebben wij met alle afdelingen binnen de organisatie te maken. De afwisseling en diversiteit van de werkzaamheden, maar ook het snelle schakelen maakt ons werk zo onwijs leuk.

Jouw nieuwe werkplek

Als adviseur vastgoed val je onder de afdeling Vastgoed. Je krijgt 11 directe collega’s. De afdeling Vastgoed werkt in nauwe samenwerking met de afdeling Facility Management. Je legt verantwoording af aan de manager vastgoed.

Wat breng jij?

Jij voelt je helemaal thuis in vastgoed vraagstukken en duikt hier voor de volle 100% in. Je bent leergierig, ondernemend en je pakt de verantwoordelijkheid. En misschien het allerbelangrijkste: jij vindt het tof om samen met jouw collega’s ervoor te zorgen dat ons vastgoed altijd in topconditie is! Daarnaast vragen wij van jou:

 • Een afgeronde hbo-opleiding, zoals Bouwkunde of Facility Management.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen de harde kant van facility management. 
 • Kennis over wat er allemaal bij huisvesting komt kijken.
 • Een projectmatige aanpak om (onderhouds-)projecten gestructureerd aan te vliegen. 
 • De competentie goed om te kunnen gaan met werkzaamheden die onder tijdsdruk staan en jij weet bij onverwachte gebeurtenissen snel te schakelen en te improviseren.
 • Goed overzicht over jouw werk en je kan prioriteiten stellen. 
 • Een rijbewijs B. De (lease)auto krijg je van ons.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn team waarin we voor elkaar klaar staan, kennis met elkaar delen en van elkaar leren. We houden van een grapje (dus breng die van jou vooral mee!) en vieren successen graag met elkaar  Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s – in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.836,- maximaal € 4.040,- op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van kennis en ervaring. Dit valt onder cao Sociaal werk schaal 8.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17 % waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Een leaseauto om van en naar locaties te rijden.
 • Hybride werken, deels werken op kantoor en deels thuis werken.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je terecht bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06 – 83 12 52 85.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Ook is het verkrijgen van een VOG-verklaring onderdeel van de procedure. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures