Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als adviseur onderwijs

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
36 uur per week, dagen in overleg

De baan


Jij wordt de specialist op het gebied van (passend) onderwijs. Je houdt de ontwikkelingen binnen het onderwijs nauwlettend in de gaten. Met gemak vertaal jij deze ontwikkelingen in beleid of naar een passende dienstverlening zodat een kind onderwijs kan volgen en zich naar vermogen kan ontwikkelen. Dit doe je door aan te sluiten op de krachten van kinderen, gezinnen en buurten. Ook voor het analyseren en toetsen van de effecten hiervan draai jij je hand niet om. Binnen het team van Onderzoek en Ontwikkeling is scherpte en gevoel voor samenhang een vereiste. Alleen dan kun je zaken tot een succes maken! Geen punt, want jij ziet al snel de knelpunten in de (kwaliteit van de) uitvoering van het beleid. Met jouw brede blik weet je tot een goede analyse te komen en neem je initiatieven die leiden tot verbeteringen.

Jouw nieuwe werkplek

Ons team Onderzoek en Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het vertalen van de nieuwe groeivisie van gro-up naar inhoudelijk beleid en methodieken en we werken aan de implementatie daarvan in de praktijk. We brengen inhoudelijke en innovatieve kennis in voor verdere ontwikkeling en meten de impact van wat we doen. Verder zijn we verantwoordelijk voor de zorgstructuur binnen gro-up en we adviseren andere afdelingen wat verder nodig is en dragen daar ook aan bij. Denk aan het leveren van input bij aanbestedingen en een nieuwe combinatie van diensten van gro-up die een bijdrage leveren aan de groei van kind, gezin en buurt.
 

Wat breng jij?

Door jouw proactieve houding en helicopterview ben jij in staat om ontwikkelingen en knelpunten op te halen uit de praktijk. Door jouw analytische vermogen en creatieve vaardigheden weet jij deze vervolgens als geen ander te vertalen naar concrete voorstellen. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match!

 • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau met een afgeronde passende opleiding.
 • Je hebt uitgebreide ervaring binnen het domein onderwijs.
 • Je hebt kennis van relevante onderwijswetgeving en vroegschoolse educatie.
 • Je hebt inzicht in de mogelijkheden van (passend) onderwijs en financieringssystematieken binnen de verschillende wetten.
 • Je hebt affiniteit met de andere domeinen van gro-up (kinderopvang en jeugdhulp)
 • Je kunt omgaan met de dynamiek van een organisatie die in verandering is en vindt het leuk om deze nieuw functie verder vorm te gaan geven.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn nieuw team wat zich nog aan het vormen is. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.245,- en maximaal € 4.361,- op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van kennis en ervaring. Dit valt onder cao Sociaal werk schaal 10.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Krista Stegink, Manager Onderzoek & Ontwikkeling, bereikbaar via 06- 83 49 94 17.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.
 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op het hoofdkantoor ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures