Terug naar overzicht

GROEI MEE

als adviseur marketing en communicatie

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
36 uur per week, dagen in overleg


De baan


Jouw stip op de horizon is een optimale gro-up klantbeleving binnen de regio, en in het bijzonder binnen de kinderopvang. Je weet als geen ander hoe je van klanten fans maakt. Je bent voor de regio een stevige business partner die meewerkt aan projecten, nieuwe proposities bedenkt om nieuwe doelgroepen te bereiken of bestaande doelgroepen (meer) aan ons te binden en weet welke boodschap en middelen je het beste kan inzetten voor klantactivatie. Ook ben je heel goed om het marketing- en communicatieplan tot uitvoering te brengen. Je trekt initiatieven makkelijk naar je toe en deinst er niet voor terug om je grenzen te verleggen. Zowel in- als extern weet jij mensen te enthousiasmeren en mee te krijgen.

En wat maakt het nog meer zo leuk?

Als gro-up staan we voor groei en zijn wij continue in beweging. Hierdoor komen er veel nieuwe projecten op ons af. Je werkt mee aan het vernieuwen van de wijze waarop we marketing bedrijven. Dit alles in nauwe samenwerking met de andere teams van de afdeling Merkmakers. Kortom, een uitdagende en creatieve functie waarin jij verantwoordelijk wordt voor onze marketingcommunicatieactiviteiten en zo een belangrijke bijdrage levert aan het succes van onze maatschappelijke organisatie.


Jouw nieuwe werkplek

De afdeling gro-up Merkmakers is verantwoordelijk voor alle activiteiten die zorgen voor een goede merkbeleving bij de verschillende externe doelgroepen en binnen de eigen organisatie. Met als doel het merk gro-up betekenis te geven, waarbij we de verkoop van onze diensten en producten stimuleren. Dat doen we onder andere door een stevige merkidentiteit neer te zetten waardoor onze collega’s met trots het merk uitdragen, die alle domeinen vertegenwoordigen en samen de totale dienstverlening van gro-up vormen. De afdeling bestaat uit vier teams die nauw met elkaar samenwerken met het oog op een goede (beleids-)implementatie en uitvoering. Naast het team Marketing is er het team ‘Corporate Communicatie, PR & Sponsoring’, het ‘Content & Activatie team’ en het team ‘Digital & Data’.


Het Marketing team bestaat uit een manager Marketing, vier marketing- en communicatieadviseurs en een projectmedewerker. Samen houden jullie je bezig met de positionering van het merk, bedenken jullie proposities en richten jullie funnels in waarmee we klanten (langer) aan ons binden. Daarnaast houdt het team zich bezig met de marketingcommunicatie en deels de klantcommunicatie van de domeinen van gro-up. Het team ontwikkelt marketingstrategieën en plannen welke aansluiten bij de doelstellingen.

Wat breng jij?

Je bent een denker én een doener. Marketing en communicatie kennen geen geheimen voor jou. Je bent namelijk op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je hebt goede adviesvaardigheden, bent dienstverlenend en anticiperend.  Ook vragen wij:

 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van marketing en communicatie.
 • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goed kunnen plannen, organiseren met vastgestelde deadlines.
 • Analytisch vermogen om kpi’s te stellen en deze te sturen om de gewenste doelstellingen te bereiken.

Wat gro-up jou biedt

Wij zijn gro-up. Hier maken wij met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.049,- en maximaal € 4.495,- op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van kennis en ervaring. Dit valt onder cao Sociaal werk schaal 9. 4 werkdagen van 9 uur per dag werken is ook mogelijk.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17 % waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Hybride werken, deels werken op kantoor en deels thuis werken.
 • Leuke gratis activiteiten via onze activiteitenkalender zoals sporten onder werktijd en verschillende workshops.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je terecht bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06 – 83 12 52 85.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Ook is het verkrijgen van een VOG-verklaring onderdeel van de procedure. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures