Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als adviseur klantcontact & advies

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
27 tot 32 uur per week, dagen in overleg


De baan


Jij bent het visitekaartje van onze organisatie en zorgt ervoor dat de kindplanning passend is. Dit is puzzelen en vooruitdenken maar hoe mooi is het als dit uiteindelijk lukt! Door jouw commerciële drive weet jij nieuwe klanten aan ons te binden en bestaande klanten een passend aanbod te doen en tevreden te houden. Omdat je van nature een goede luisteraar bent, lukt het jou om met een concreet antwoord of oplossing te komen. Deze weet jij als geen ander met een juiste dosis lef en enthousiasme over te brengen.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling KCA bestaat uit zes teams: Team Regio Zuid, Regio West, Regio Midden, Team Support, Team Relatiebeheer en Team Staf.). De afdeling KCA beantwoordt alle 1e lijn klantvragen, onderzoekt en bespreekt plaatsingsmogelijkheden en adviseert de klant bij het maken van de juiste keuze voor een plaats binnen één van onze kinderopvang locaties. Wij werken hybride: dat betekent een fijne combinatie tussen op kantoor en thuiswerken.

Wat breng jij?

Commercieel en ondernemend. Dat ben jij! Je houdt van een uitdaging en bent gedreven om onze klanten te helpen zonder het te behalen doel uit het oog te verliezen. Natuurlijk mag een gezonde dosis humor niet ontbreken! Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match.

  • Je hebt een relevante hbo opleiding of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over uitstekende planningsvaardigheden (dit is essentieel voor de functie).
  • Jij bent in staat om binnen de uitdagende planning van locaties alles te overzien waarbij je vanuit jouw commerciële instelling het bedrijfsbelang altijd voor ogen hebt
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal (B1 niveau) uitstekend.
  • Jij kunt snel schakelen en goed met deadlines omgaan.
  • Je kunt je goed aanpassen aan nieuwe situaties.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.564,- en maximaal € 3.581,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 7 cao Sociaal Werk). Afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17 % waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.
 

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Kerim Koc, teamleider klantcontact & advies, bereikbaar via 06-15833145.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures